Νιουκάστλ: Οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρθηκαν και για ομάδες της Serie A

Η Αμάντα Στέιβλι, μέτοχος της Νιούκαστλ και δεξί χέρι του Σαουδάραβα ιδιοκτήτη της ομάδας παραδέχθηκε πως το fund από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρθηκε και για τις Ίντερ, Μίλαν και Μπορντό.

Το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας ανέλαβε την Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά είχε συνδεθεί με πιθανή εξαγορά και στο Μιλάνο. Αναφορές στην Ιταλία υποδηλώνουν ότι το σαουδαραβικό επενδυτικό ταμείο PIF επιστρέφει σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Ίντερ, αφού η χρεοκοπία της Evergrande έθεσε τη Suning σε δύσκολη οικονομική θέση. Αλλά η Στέιβλι , διευθύνων σύμβουλος του ταμείου PCP Capital Partners και το δεξί χέρι του ταμείου Arab PIF, αποκάλυψε ότι οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται πια.

«Μιλήσαμε με την Ίντερ, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι η δομή του πρωταθλήματος ήταν ένα χάος», είπε στο περιθώριο μιας συνάντησης της Premier League, σύμφωνα με την Telegraph. «Κοιτάξαμε εν συντομία την Μπορντό. Αλλά δεν κοιτάμε την Ίντερ πια». Η Στέιβλι πιστεύει ότι το ταμείο έχει επενδύσει στο «το μεγαλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο» και παραδέχτηκε ότι είχαν καλή υποδοχή από άλλα αφεντικά στην Premier League. «Έχω πολλούς φίλους σε άλλα κλαμπ και επίσης τρέφω πολύ σεβασμό για την Πρέμιερ Λιγκ. Νομίζω ότι έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και πιστεύω στη συλλογική δύναμη αυτού του πρωταθλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.