Άρσεναλ: Ο Αρτέτα ήταν θαυμαστής του Βενγκέρ

Ο Μικέλ Αρτέτα αποκάλυψε πως ήταν θαυμαστής του Αρσέν Βενγκέρ και πως οφείλει μέρος της καριέρας του στον Αλσατό τεχνικό.

Ο προπονητής της Άρσεναλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό της ομάδας του, με αφορμή την επίσκεψη του Βενγκέρ στην προπόνηση της ομάδας.

Ο Αρτέτα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αν δεν ήταν αυτός δε θα ήμουν στη θέση που είμαι σήμερα και δε θα απολάμβανα την καριέρα που είχα. Αυτός είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Ήμουν νέος και είχα τις ιδέες μου, αλλά είναι διαφορετικό επίπεδο έμπνευσης σχετικά με το πως προσεγγίζω τα παιχνίδια λόγω του Βενγκέρ”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Ήταν πολύ καλός στο να μπορεί να μεταδώσει τι σημαίνει ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος στους παίκτες και έβαλα διαφορετικά ερωτηματικά σε μένα. Γι’ αυτό άρχισα να μελετάω και να παίρνω τα μαθήματα προπονητικής πιο σοβαρά. Θα τον ήθελα να δίνει πιο συχνά το παρών στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα άρεσε στους παίκτες, θα επωφελούνταν, θα έπαιρναν έμπνευση από αυτόν και θα ήταν ένα μεγάλο σπρώξιμο για την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.