Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 3-2: Πρώτη «σφυριά» της σεζόν! (hls)

Η Γουέστ Χαμ νίκησε τη Λίβερπουλ με 3-2 και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε, αλλά δεν μπόρεσε να καταρρίψει το ρεκόρ αυτής του Μπομπ Πέισλι από το 1982 και το αήττητό της σταμάτησε στα 25 σερί ματς σε Αγγλία και Ευρώπη.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε κακή μέρα τον τερματοφύλακα Άλισον, ενώ έλειψε και ο Φιρμίνο από την επίθεση.

Η Γουέστ Χαμ με τέσσερις σερί νίκες είναι πλέον τρίτη στη βαθμολογία, αφήνοντας τέταρτη τη Λίβερπουλ, τέσσερις πόντους από την κορυφή!

Οι γηπεδούχοι έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα καθώς στο 4ο λεπτό ο Φορνάλς εκτέλεσε κόρνερ και ο Άλισον υπό την πίεση του Ογκμπόνα ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με το VAR να απορρίπτει τις αιτιάσεις για πιθανό φάουλ στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Οι «ρεντς» είχαν την υπεροχή στη συνέχεια του ημιχρόνου, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 41ο λεπτό για να ισοφαρίσουν, όταν κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και ο Σαλάχ με πασούλα έστρωσε στον Αλεξάντερ – Άρνολντ, ο οποίος με περίτεχνη εκτέλεση δεν άφησε περιθώρια στον Φαμπιάνσκι.

Στο β’ μέρος η Γουέστ Χαμ μπήκε δυνατά και στο 50′ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Ντόσον μετά από κόρνερ, ενώ η Λίβερπουλ απάντησε στο 52′ με τον Μανέ να βρίσκεται μόνος προς του Φαμπιάνσκι μετά από πάσα του Ρόμπερτσον αλλά τον τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ να λέει «όχι».

Στο 66′ όμως οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Μπόουεν έβγαλε τετ-α-τετ τον Φορνάλς και αυτός νίκησε τον Άλισον για το 2-1.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους Λονδρέζους στο 75ο λεπτό, με τον Μπόουεν να κάνει σέντρα, τον Άλισον να πραγματοποιεί κακή έξοδο και τον Ζουμά να γράφει το 3-1!

Η ομάδα του Κλοπ ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 82′ με τον Οριγκί να σκοράρει με άπιαστο σουτ μέσα στην περιοχή λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, ενώ ο Μανέ έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση αστοχώντας από κοντά με κεφαλιά.

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι – Τζόνσον, Ζουμά, Ογκμπόνα (22′ Ντόσον), Κρέσγουελ – Σούτσεκ, Ράις – Μπόουεν (84′ Τσούφαλ), Φορνάλς, Μπενραχμά (86′ Μασουακού) – Αντόνιο.
Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον- Αλεξάντερ – Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο (80′ Μιναμίνο), Οξλέιντ – Τσέιμπερλεϊν (68′ Αλκάνταρα) – Σαλάχ, Ζότα (76′ Οριγκί), Μανέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.