Άρσεναλ-Γουότφορντ 1-0: Παραμένει σε τροχιά Champions league (hls)

Στο «Emirates Stadium», η πολύ ανεβασμένη Άρσεναλ που διατηρούσε αήττητο επτά συνεχόμενων αγώνων (5 νίκες-2 ισοπαλίες), υποδέχτηκε την Γουότφορντ που ήθελε θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Με 71% κατοχή στο πρώτο ημίχρονο οι «κανονιέρηδες» είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 36ο λεπτό, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον Μπεν Φόστερ. Ο τερματοφύλακας της Γουότφορντ, έγινε ο γηραιότερος γκολκίπερ που αποκρούει πέναλτι στην Premier League, μετά τον Σέι Γκίβεν στο παιχνίδι Στόουκ Σίτι-Έβερτον τον Αύγουστο του 2016.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Τελικά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρήκε τη λύση στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 56΄με τον Έμιλ Σμίθ Ρόου. Ο 21χρονος έγινε μόλις ο τέταρτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Άρσεναλ που πετυχαίνει γκολ σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε ηλικία 21 χρόνων ή νεότερος, μετά τους Ανελκά, Ρέγιες και Φάμπρεγας. Μετά την ήττα της αυτή η Γουότφορντ έχει χάσει στα έξι από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Άρσεναλ, με εξαίρεση τη νίκη με σκορ 2-1 τον Ιανουάριο του 2017.

Στον 100ο αγώνα του ως επικεφαλής της Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αρτέτα έφτασε στην 54η νίκη του. Ο μόνος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που σημείωσε περισσότερες νίκες από τον Ισπανό στα πρώτα 100 παιχνίδια του στο τιμόνι είναι ο Τζόρτζ Γκρέιαμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.