Nόριτς: Φεύγουν προπονητές και μετά από νίκες! (pic)

Η Νόριτς σημείωσε την πρώτη της νίκη στη σεζόν της Premier League το Σάββατο, αλλά δεν ήταν αρκετή για να σώσει τον Ντάνιελ Φάρκε.

Η Νόριτς απέλυσε τον προπονητή της, παρά τη νίκη με 2-1 επί της Μπρέντφορντ. Τα «καναρίνια» σημείωσαν την πρώτη τους νίκη μέσα στη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ στο «Community Stadium» χάρη στα γκολ των Νόρμαν και Πούκι.
Αλλά το βράδυ του Σαββάτου ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι μετά από τεσσεράμισι χρόνια ο Γερμανός προπονητής, αποτελεί παρελθόν.
«Η Νόριτς Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε αποχώρησε από τον σύλλογο με άμεση ισχύ. «Ο Ντάνιελ φεύγει από την Carrow Road έχοντας επιβλέψει σε 208 ανταγωνιστικούς αγώνες την ομάδα σε μια περίοδο τεσσεράμισι ετών».

Και η ανακοίνωση καταλήγει αναφέροντας: «Όλοι στη Νόριτς Σίτι πρέπει να είμαστε για πάντα ευγνώμονες στον Ντάνιελ και το επιτελείο του για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στο ταξίδι μας. Βοήθησαν στην απόκτηση δύο τίτλων στη Championship, πρόσφεραν πολλές αξέχαστες στιγμές και όλοι κατάλαβαν πλήρως τη φιλοσοφία μας και το τι σημαίνει να είσαι μέρος αυτού του ποδοσφαιρικού συλλόγου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.