Αγγλία: Το αλάθητο του…Πόουπ! (hls)

Η Μπέρνλι πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Νικ Πόουπ!

Οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες και έδειχναν να οδεύουν ολοταχώς προς την πέμπτη, όταν στο 33ο λεπτό ο Χάβερτς άνοιξε το σκορ για τους Λονδρέζους με κεφαλιά.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς λόγω αστοχίας και επεμβάσεων του Πόουπ, κάτι που πλήρωσαν στο 79ο λεπτό, όταν Γουέστγουντ και Ροντρίγκεζ συνδυάστηκαν για να ισοφαρίσει ο Βύντρα, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο ματς ως αλλαγή.

Η Τσέλσι είναι πλέον τρεις πόντους από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Λίβερπουλ μπορεί να την φτάσει στον πόντο αν κερδίσει αύριο τη Γουέστ Χαμ!

Τσέλσι (Τούχελ): Μεντί – Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρούντιγκερ – Τζέιμς, Καντέ (85′ Μάουντ), Ζορζίνιο, Τσίλγουελ – Μπάρκλι (73′ Λόφτους – Τσικ), Χάντσον – Οντόι (85′ Πούλισιτς), Χάβερτς.
Μπέρνλι (Ντάις): Πόουπ – Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ – Γκούντμουντσον (70′ Βύντρα), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝιλ – Κορνέ (88′ Πίτερς), Γουντ (61′ Ροντρίγκεζ).

Μπρέντφορντ – Νόριτς 1-2: Επιτέλους νίκη!

Η Νόριτς πέρασε από την έδρα της Μπρέντφορντ και πήρε την παρθενική φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα ξεκολλώντας από την τελευταία θέση!

Τα «καναρίνια» δεν είχαν νίκη σε 20 σερί αγώνες Πρέμιερ Λιγκ από το 2019, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν μία ομάδα με την οποία ανέβηκαν μαζί πέρσι από την Τσάμπιονσιπ, με τους γηπεδούχους να έχουν πλέον τέσσερις σερί ήττες.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Νόρμαν, ενώ στο 29′ έκαναν το 0-2 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πούκι.

Για τους Λονδρέζους μείωσε απλά στο 60′ ο Χένρι ενώ νωρίτερα ο Τόνι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.

Για τους νικητές αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Γιαννούλης, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Τζόλης.

Μπρέντφορντ (Φρανκ): Φερνάντεθ – Γιόργκενσεν (12′ Γκουντ), Γιάνσον, Πίνοκ – Κανός, Γιάνελτ (46′ Γκόντος), Νόργκααρντ, Γένσνε, Χένρι (69′ Φορς) – Τόνι, Ε Εμπεμό.
Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ – Άαρονς, Ομομπαμιντέλε, Γκίμπσον, Ουίλιαμς – Νόρμαν, Λέις-Μελού, ΜακΛιν – Ντάουελ (74′ Γιαννούλης), Ρασίτσα (90′ Άιντα), Πούκι (78′ Σάρτζεντ).

Κρ. Πάλας – Γουλβς 2-0: Πετούν ψηλά οι «αετοί»!

Η Κρίσταλ Πάλας συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία κερδίζοντας τη Γουλβς για δεύτερη σερί νίκη και αήττητο έξι αγωνιστικών.

Οι «λύκοι» επέστρεψαν στις ήττες μετά από πέντε αγώνες.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Η Πάλας άνοιξε το σκορ στο 61′ με γκολ του Ζαχά που κατακυρώθηκε μετά από εξέταση του ριπλέι καθώς αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ, ενώ στο 78′ ο Γκάλαχερ έκανε το 2-0 με σουτ που κόντραρε και στον αμυντικό της Γουλβς Κόουντι.

Στο 1-0 ο διαιτητής Σκοτ καταλόγισε πέναλτι για τη Γουλβς αλλά μετά από παρέμβαση του VAR υποβαθμίστηκε σε φάουλ εκτός περιοχής και οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν από τη βούλα.

Κρ. Πάλας (Βιεϊρά): Γουάιτα – Ουόρντ, Άντερσεν, Γκεΐ, Μίτσελ – Γκάλαχερ, Κουγιατέ, ΜακΆρθουρ (80′ Σκλουπ) – Ζαχά, Μπεντέκε (89′ Αγιού), Εντουάρ (80′ Ολίσε).
Γουλβς (Λάγκε): Σα – Κίλμαν, Κόουντι, Σαΐς – Σεμέδο (68′ Τραορέ), Νέβες, Μουτίνιο, Αΐτ Νουρί – Τρινκάο (68′ Τρινκάο), Χβανγκ (90′ Σίλβα), Χιμένες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.