CIES: Τραορέ, ο κορυφαίος ντριμπλέρ στον κόσμο την τρέχουσα σεζόν (pic)

O Iσπανός διεθνής επιθετικός της Γουλβς είναι ο κορυφαίος ντριμπλέρ σε 33 πρωταθλήματα σύμφωνα με την τελευταία μελέτη του CIES.

Όπως αναφέρει το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών, που βρίσκεται στην Ελβετία (και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ), ο Αντάμα Τραορέ είναι ο Νο.1 ντριμπλέρ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή.

Οι παίκτες που μετρήθηκαν κατατάσσονται σύμφωνα με τον αριθμό σε επιτυχημένες ντρίμπλες ανά 100 λεπτά παιχνιδιού και έχουν επιχειρήσει τουλάχιστον 40 την τρέχουσα σεζόν.

Ο άσος της Γουλβς με δείκτη 11,24 και ποσοστό επιτυχίας 78,9% είναι μπροστά από τον Αργεντινό Νάουελ Λουχάν της Ουνιβερσιδάδ της Χιλής (9,7/ποσοστό 57,1%) και τον Νιγηριανό Τσιντέρα Έτζουκ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9,3/ποσοστό 66,2%).

Στην κορυφή της κατάταξης στα άλλα μεγάλα πρωταθλήματα είναι ο Ερικ ντε Αρούντα (Σεάρα) στη Βραζιλία, ο Ραφαέλ Λεάο (Μίλαν) στην Ιταλία, ο Καμαλντίν Σουλεμανά (Ρεν) στη Γαλλία, ο Κόντι Γκάκπο (PSV Αϊντχόφεν) στην Ολλανδία, ο Αλφόνσο Ντέιβις (Μπάγερν) στη Γερμανία, ο Τζόρνταν Καρίγιο (Σάντος Λαγκούνα) στο Μεξικό, ο Ίβο Ροντρίγκες (Φαμαλικάο) στην Πορτογαλία και ο Βινίσιους Τζούνιορ (Ρεάλ Μαδρίτης) στην Ισπανία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.