Λέστερ – Άρσεναλ 0-2: Ανεβαίνουν οι “κανονιέρηδες” (hls)

Η Άρσεναλ πέρασε "σβηστά" από το "King Power Stadium", επικρατώντας 2-0 της Λέστερ, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι “κανονιέρηδες” με δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο, έβαλαν από πολύ νωρίς τις βάσεις για τη δεύτερη σερί νίκη και διαχειρίστηκαν με σχετική άνεση μέχρι το τέλος το προβάδισμα.

Η ομάδα του Αρτέτα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με κεφαλιά του Γκάμπριελ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σάκα και πριν το… καταλάβει η Λέστερ το σκορ είχε γίνει 0-2. Στο 18′ η Άρσεναλ “χτύπησε” στην κόντρα-επίθεση, η μπάλα στρώθηκε στον Σμιθ Ρόου και εκείνος από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.

Οι “αλεπούδες” θα μπορούσαν να είχαν μειώσει πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με απευθείας φάουλ του Μάντισον, όμως ο Ράμσντεϊλ με τρομερή επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Για τους Λονδρέζους αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, που τη φέρνει, έστω και προσωρινά, στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, με τη Λέστερ να μένει στους 14 βαθμούς, μετά από 10 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.