Πογκμπά: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα (pic)

Ο Πολ Πογκμπά, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι σνόμπαρε τον προπονητή του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ.

Ήταν μια μέρα που πήγε από το κακό στο χειρότερο για τον Γάλλο αφού έμεινε εκτός αρχικής ενδεκάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρακολουθώντας τους συμπαίκτες του να μένουν τέσσερα γκολ πίσω στο ημίχρονο, κάτι που οδήγησε στην είσοδό του στο το δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή. Ο Πογκμπά άντεξε μόνο 15 λεπτά καθώς αποβλήθηκε από τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ μετά από έλεγχο του VAR για χτύπημα στον Νάμπι Κεϊτά. Οι φήμες για το μέλλον του επιμένουν, καθώς πλησιάζει στο τέλος της συμφωνίας του στο Μάντσεστερ, η οποία λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν.

Έχουν επίσης τεθεί ερωτήματα σχετικά με τη σχέση μεταξύ του προπονητή και των παικτών του, ειδικά μετά από πρόσφατους αγώνες στους οποίους η Γιουνάιτεντ υπέστη τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς για το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο Πογκμπά σχολίασε στο Twitter μια είδηση ​​που δημοσίευσε η αγγλική εφημερίδα The Sun, η οποία ισχυριζόταν ότι είχε σνομπάρει τον μάνατζέρ του στα αποδυτήρια μετά την ήττα της Κυριακής και είχε επίσης «αποθέσει» τις συνομιλίες για το συμβόλαιο. Ο 28χρονος δήλωσε πως όλα είναι ψέματα για να γίνουν πρωτοσέλιδα και δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο της ιστορίας πάνω από την οποία έγραφε «Ψεύτικες ειδήσεις».

Ο ατζέντης του Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στους Times, ότι δεν υπάρχει “καμία ενημέρωση” για το μέλλον του πελάτη του. Πριν πέσει σε πέσει η απόδοσή του στα πρόσφατα παιχνίδια, έκανε ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα στη σεζόν και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με τις ασίστ της Premier League με εφτά, δύο μπροστά από τους Ζεσούς, Κόβατσιτς και Σαλάχ. Ο Γάλλος χάνει τα παιχνίδια που ακολουθούν με Τότεναμ, Μάντσεστερ Σίτι και Γουότφορντ λόγω τιμωρίας και επιστρέφει στην δράση για το ματς του Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στην Τσέλσι (28/11).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.