Κλοπ: “Το αποτέλεσμα είναι τρελό”

Μια τρελή νίκη πέτυχε η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ με 5-0 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό.

Σίγουρα τρελό αποτέλεσμα το 5-0 της Λίβερπουλ, μέσα στο “Ολντ Τράφορντ” κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη γυναίκα του, η οποία βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

“Με το σκορ στο 5-0 δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος. Τι μπορώ να πω; Αν το περίμενα αυτό; Όχι. Αυτό που κάναμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου ήταν τρελό.

Κάναμε πρέσινγκ ψηλά, κερδίσαμε μπάλες, πετύχαμε υπέροχα τέρματα. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο να παίξουν καλύτερα. Είχαμε εκπληκτικό ξεκίνημα και έπειτα σταματήσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Ελέγξαμε το ματς μετά το πέμπτο γκολ, δεν είχε να κάνει με το να πετύχουμε περισσότερα τέρματα αλλά να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε περισσότερους τραυματισμούς”, δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια είπε:

“Έχουμε σεβασμό για τους αντιπάλους μας. Ήμασταν τυχεροί σε κάποιες στιγμές, η Γιουνάιτεντ δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της.

Το αποτέλεσμα είναι τρελό και οι παίκτες έγραψαν ιστορία. Είναι ξεχωριστό αλλά δεν πανηγυρίζουμε σαν τρελοί. Αναλύουμε τους αγώνες, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, αλλά δεν μπορώ να είμαι πιο ευτυχής. Είναι εξαιρετικό το 5-0. Η σύζυγός μου ήταν εδώ επίσης και ελπίζω να το απόλαυσε όπως εγώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.