Τσέλσι – Νόριτς 7-0: Φόβος και τρόμος οι Λονδρέζοι (hls)

Επίδειξη δύναμης απέναντι στην ουραγό της Premier League, Νόριτς έκανε η Τσέλσι, καθώς τη συνέτριψε με 7-0 στο "Stamford Bridge".

Η ομάδα των Γιαννούλη (βασικός) και Τζόλη (δεν αγωνίστηκε) δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση σε κανένα σημείο του αγώνα και γνώρισε την πιο βαριά φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι Λονδρέζοι ήταν καταιγιστικοί, πέτυχαν από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο και με την 7η φετινή νίκη παρέμειναν μόνοι πρώτη στην κορυφή της Premier League.

Το… χορό των γκολ άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Μάουντ, δέκα λεπτά αργότερα ακολούθησε ο ΧάντσονΟντόι για το 2-0, ενώ το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου διαμόρφωσε στο 42′ ο Τζέιμς.

Η Τσέλσι συνέχισε με το πόδι κολλημένο στο… γκάζι και στο δεύτερο μέρος. Ο Τσίλγουελ στο 57ο λεπτό ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το πέμπτο γκολ των Λονδρέζων με αυτογκόλ του Άαρονς. Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Νόριτς, στο 65ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκίπσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακόμη και τότε, πάντως, η ομάδα του Τούχελ δεν κατέβασε ταχύτητα. Στο 85ο λεπτό ο Μάουντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έκανε το 6-0, ενώ στις καθυστερήσεις ο Άγγλος χαφ πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.