Άρσεναλ-Άστον Βίλα 3-1: Επιστροφή στις νίκες

Αποφασισμένη να επιστρέψει στις νίκες παρουσιάστηκε στο "Έμιρεϊτς" η ;Aρσεναλ και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Άστον Βίλα, στο ματς που άνοιξε την 9η αγωνιστική στην Premier League.

H Άρσεναλ, έχοντας κορυφαίο παίκτη της τον Σμιθ Ρόου προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, με τα γκολ του Τόμας Πάρτεϊ στο 23΄και του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στις καθυστερήσεις του ημίχρονου, σε μία φάση, όπου οι «κανονιέρηδες» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λακαζέτ από τον Τάργκετ, μία απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε αρχικά από τον πρώην συμπαίκτη του, τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, αλλά στην επαναφορά της μπάλας σκόραρε για το 2-0. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός έφτασε τα επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο ο Σαλάχ έχει πετύχει περισσότερα τέρματα εφέτος (12) από τους παίκτες όλων των ομάδων της Premier League.

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, όταν στο 56΄ο Σμιθ Ρόου (ασίστ στο 1ο γκολ), σκόραρε και επιβεβαίωσε την παράδοση που θέλει στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ Άρσεναλ και Άστον Βίλα να επιτυγχάνονται τουλάχιστον τρία γκολ. Η Άστον Βίλα μείωσε σε 3-1 με τον Τζέικομπ Ράμσεϊ στο 82ο λεπτό.
Η ομάδας του Μικέλ Αρτέτα πήρε το τρίποντο μετά από δύο σερί ισοπαλίες και επέκτεινε το αήττητο της σε 6 ματς (4 νίκες-2 ισοπαλίες). Από την άλλη πλευρά η Άστον Βίλα έδειξε πάλι χτυπητές αδυναμίες και υπέστη την 5η ήττα στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Ταβάρες, Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τομιγιάσου, Σαμπί (73΄ Νάιλς), Τόμας, Ομπαμεγιάνγκ, Σμιθ-Ρόουβ, Σακά, Λακαζέτ (68΄Έντεγκααρντ)
Άστον Bίλα: Μαρτίνεθ, Κόνσα, Τουανζέμπε (47΄ Μπέιλι), Μινγκς, Κας, ΜακΓκιν, Λουίζ, Τάργκετ, Μπουεντία (68΄ Ράμσεϊ), Ινγκς (78΄ Ελ Γκάζι), Γουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.