Σόλσκιερ: “Σταματήστε τον Σαλάχ!”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έδωσε εντολή να σταματήσουν την φόρμα του επιθετικού της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί (24/10, 18.30).

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ γνωρίζει ότι ο Αιγύπτιος μπορεί να εμφανιστεί στο Ολντ Τράφορντ και να δώσει ακόμα μια παράσταση, αφού έχει σημειώσει ήδη 12 γκολ σε 11 αγώνες. Έξι από αυτά τα γκολ έχουν σημειωθεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν επί της Μπέρνλι τον Αύγουστο. Αν και ο Σόλσκιερ είπε ότι θα ταίριαζε στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο σε οποιαδήποτε συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο θαυμασμός του για τον Σαλάχ δεν κρύβεται. “Πάντα θα υποστηρίζω τον Κριστιάνο σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Είναι μοναδικός και το ρεκόρ των γκολ του ήταν φανταστικό και συνεχίζει να σκοράρει. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Σαλάχ έχει πάρει φωτιά. Έχετε δει μερικά από τα γκολ που έχει σημειώσει τελευταία. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να αμυνθούμε εναντίον του. Τέτοιοι παίκτες δεν έρχονται πολύ συχνά και πρέπει να τους απολαμβάνουμε όταν τους βλέπουμε”.

«Όταν παίζεις εναντίον μιας ομάδας στο επίπεδο της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, είναι σε εξαιρετική φόρμα, πρέπει να είμαστε συμπαγείς, χρειαζόμαστε για να είμαστε επιθετικοί, πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να δώσουμε κάθε σταγόνα νου και γνώσης, ισχυρή νοοτροπία και φυσική ενέργεια. Θα χρειαστούν τα πάντα για να έχουμε αποτελέσματα απέναντι στις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στον κόσμο, και η Λίβερπουλ είναι μία από αυτές αυτή τη στιγμή» συνέχισε ο Νορβηγός προπονητής

Ο Σαλάχ σημείωσε τρία γκολ στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του κόντρα στη Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν, κανένας παίκτης της Λίβερπουλ δεν έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια εναντίον της Γιουνάιτεντ, ενώ η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει δύο συνεχόμενες φορές στο Ολντ Τράφορντ από τον Ιανουάριο του 2002. Η Γιουνάιτεντ έχει απογοητευτικό πρόσφατο ρεκόρ σε αγώνες πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ, κερδίζοντας μόνο ένα από τα 10 προηγούμενα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.