Ντάνι Μάουντεν: Από ποδοσφαιριστής, ακριβοπληρωμένος porn star (pics)

Ο Ντάνι Μάουντεν υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σάουθαμπτον, αλλά τα πολλά …γκολ τα βάζει πλέον στην βιομηχανία των ταινιών πορνό.

Ο Ντάνι Μάουντεν υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σάουθαμπτον, αλλά τα πολλά …γκολ τα βάζει πλέον στην βιομηχανία των ταινιών πορνό.
Ο Μάουντεν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους «Άγιους» και πολύ σύντομα τράβηξε το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, όπως η Τσέλσι, η Γουέστ Χαμ και η Τότεναμ.
Οι τραυματισμοί τον βρήκαν νωρίς με τον πρώτο σοβαρό στο γόνατο να έρχεται μόλις στα 16 του χρόνια.
Δύο χρόνια μετά τραυματίζεται ξανά και αρχίζει πλέον ν’ ασχολείται παράλληλα με το ποδόσφαιρο, επαγγελματικά και με τα βελάκια.
«Προικισμένος» από την Φύση, δεν δίστασε ν’ ακολουθήσει την προτροπή ενός φίλου του και να μπει στην βιομηχανία των πορνό ταινιών.
Σήμερα μετράει περισσότερες από 600 στην καριέρα του.
«Εκείνη την εποχή έβγαινε μ’ ένα κορίτσι από την Σελίδα 3 της Daily Star και ο μάνατζερ της ήθελε να την βάλει στην βιομηχανία των ταινιών για ενήλικες. Της έκλεισε ένα ραντεβού στο Λονδίνο για οντισιόν και πήγα κι εγώ. Τους άρεσα και πήρα τον πρώτο μου ρόλο…», τόνισε ο Μάουντεν στην Daily Star.
«Όταν το είπα στην μητέρα μου σοκαρίστηκε γιατί ήμουν μόλις 19 ετών. Όμως έβγαζα χρήματα και ταξίδευα σε ολόκληρο τον κόσμο και έβλεπε ότι ήμουν ευτυχισμένος. Αντίθετα ο πατέρας μου, μου είπε όρμησε γιε μου».
Το ποδόσφαιρο και η χαμένη ευκαιρία για κάτι καλό εκεί όμως πάντα είναι μέσα στο μυαλό του.
«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ήθελα να κατακτήσω πρωταθλήματα και τίτλους. Δυστυχώς δεν θα σκοράρω για την Αγγλία, αλλά τουλάχιστον είμαι επιτυχημένος».
Ο Μάουντεν κερδίζει πολλά χρήματα και ζει μια ονειρεμένη ζωή.
«Σήμερα έχω ένα μεγάλο σπίτι, τρώω σε ακριβά εστιατόρια και παίζω ποδόσφαιρο με ηθοποιούς όπως ο Τζόουνς, ο Στέιθαμ και άλλες προσωπικότητες, τα σαββατοκύριακα. Αν μου πεις αν θα ήθελα η κόρη μου να γίνει ηθοποιός ταινιών πορνό θα σου απαντήσω, ΠΟΤΕ!! Αν όμως κάνω γιο και μου πει το ίδιο, θα του πω ότι μου είπε και ο πατέρας μου. ΌΡΜΗΣΕ ΓΙΕ ΜΟΥ».
Ο Μάουντεν σήμερα κερδίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάριο τον χρόνο από ταινίες πορνό. Όχι κι άσχημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.