Πογκμπά: Πιθανή η επιστροφή στην Γιουβέντους

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να φέρει πίσω τον Πολ Πογκμπά ως ελεύθερο, με την προϋπόθεση ότι θα πουλήσει τους Ράμσεϊ και Ραμπιό.

Οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Γάλλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Τορίνο και θα ξαναφορέσει την φανέλα της Γιουβέντους. Ο Πογκμπά μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, ισχυρίστηκε ότι η επιστροφή στο Τορίνο είναι πιθανή, καθώς ο Γάλλος είναι ερωτευμένος με την πόλη, αλλά η δεύτερη θητεία του στο στάδιο Allianz εξαρτάται από τα σχέδια της Γιουβέντους για το μέλλον. Η Gazzetta dello Sport αναφέρει ότι η “Μεγάλη Κυρία” έχει μια πραγματική ευκαιρία να φέρει τον Πογκμπά πίσω στο Τορίνο το καλοκαίρι με μια τεράστια επένδυση, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεφορτωθεί τουλάχιστον δύο παίκτες, με μεγάλα συμβόλαια.

Ο Πογκμπά κερδίζει 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στο Μαντσεστερ και οι “μπιανκονέρι” δεν θα ήταν πρόθυμοι να του προσφέρουν τόσα πολλά χρήματα. Η Γιουβέντους θα μπορούσε να προσφέρει μια συμφωνία με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ, την οποία θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά, εφόσον πουλήσουν τουλάχιστον δύο παίκτες. Οι Αντριέν Ραμπιό και Άρον Ράμσεϊ αμείβονται με 7 εκατομμύρια ετησίως και δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα, ειδικά ο Ουαλός. Ο Αμερικανός Γουέστον ΜακΚένι, που δεν εμπνέει και ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον Αλέγκρι, θα μπορούσε επίσης να φύγει από το Τορίνο εάν επιστρέψει ο Γάλλος. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της γαλλικής L’Equipe, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως για τον Πογκμπά, οπότε αναμένουμε εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του 28χρονου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.