Νιουκάστλ: Περνάει σε μία νέα εποχή! (video)

Η αναμονή για τους οπαδούς της Νιουκάστλ τελείωσε, καθώς η πολυαναμενόμενη εξαγορά των 353 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων της Σαουδικής Αραβίας επιτέλους εγκρίθηκε.

Μετά από 14 χρόνια στην ηγεσία, ο «χλευασμένος» ιδιοκτήτης Μάικ Άσλεϊ έχει αποχωρήσει από την ομάδα, η οποία τώρα μπορεί να εισέλθει σε μια νέα εποχή. Ένας «κοιμώμενος γίγαντας» όπως η Νιουκάστλ προσχωρεί τώρα στην ελίτ του πλούτου, στον Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, έναν από τους πιο πλούσιους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
Με ανακοίνωση της η Premier League μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Premier League έχει πλέον λάβει νομικά δεσμευτικές διαβεβαιώσεις ότι το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας δεν θα ελέγχει τη Νιουκάστλ Γιουνάιτεντ. Όλα τα μέρη είναι στην ευχάριστη θέση να ολοκληρώσουν αυτή τη διαδικασία που προσφέρει βεβαιότητα και διαύγεια στη Νιουκάστλ και στους οπαδούς της».
Η είδηση έφερε περισσότερες αμφιβολίες για το μέλλον του Στιβ Μπρους. Έχουμε δηλαδή αναφορές ότι ο προπονητής της Νιουκάστλ θα διατηρήσει τη δουλειά του μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά και στη συνέχεια θα απολυθεί, καθώς τα νέα αφεντικά ψάχνουν ήδη νέο τεχνικό.

Δείτε παρακάτω έναν video με τους οπαδούς της Νιουκάστλ να πανηγυρίζουν έξω από το «St. James’ Park»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.