Μάντσεστερ Γιουν. – Έβερτον 1-1: Νέα απώλεια στο Old Trafford (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει να κάνει «κοιλιά», μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (4 νίκες-1 ισοπαλία). Η Έβερτον της έκοψε βαθμούς, μία εβδομάδα μετά το «διπλό» της Άστον Βίλα στο Old Trafford.

Μπορεί να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μπορεί να είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος στο «Θέατρο των Ονείρων» δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη.

Και στο τέλος μπορεί να αισθάνεται και τυχερή που δεν υπέστη την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της στην Premier League… Για να είμαστε ακριβείς, το VAR την έσωσε στο 85ο λεπτό όταν ο Μίνα σκόραρε.

Το ματς:

Πολύ καλό και δυνατό το ξεκίνημα της Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τους Μαρσιάλ και Καβάνι να χάνουν τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά. Στο 33ο λεπτό η Έβερτον είχε την πρώτη δική της μεγάλη στιγμή με τον Ντεμαράι Γκρέι να σουτάρει αλλά τον Νταβίντ Ντε Χέα να πραγματοποιεί μία καλή επέμβαση. Στο 43ο λεπτό ήρθε το γκολ των «κόκκινων διαβόλων» με τον Μαρσιάλ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία. Το τελείωμα του Γάλλου ήταν υποδειγματικό και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πίκφορντ.

Στο β’ μέρος, ο ρυθμός έπεσε και φαινόταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέγχει την κατάσταση. Όμως, τα «ζαχαρωτά» δεν το έβαλαν κάτω και όντας πολύ επικίνδυνα στην κόντρα (με τις γραμμές της ομάδας του Σόλσκιερ ψηλά), βρήκαν την λύση. Σε μία αντεπίθεση με πολύ καλές προδιαγραφές ο Άντρος Τάουνσεντ βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε εν ψυχρώ για το 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν παρά ελάχιστα στο δεύτερο 45λέπτο με την Έβερτον να βρίσκει και άλλο γκολ στο 85′ αλλά το VAR να το ακυρώνει (για οφσάιντ).

Επόμενο ματς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έφτασε τους 14 βαθμούς στην Premier League, αυτό με την Λέστερ σε δύο εβδομάδες (16/10).

Η Έβερτον έφτασε επίσης τους 14 βαθμούς και μετά την διακοπή των Εθνικών Ομάδων θα υποδεχθεί στο «Γκούντισον Παρκ» την Γουέστ Χαμ (17/10).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.