Ρισάρλισον: Στο “ραντάρ” της Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει βάλει στο στόχαστρο της τον επιθετικό της Έβερτον, Ρισάρλισον, και θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Γαλλικά δημοσιεύματα φουντώνουν καθημερινά με το ενδιαφέρον που δείχνει η πρωτοπόρος της Ligue 1 για τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Έβερτον. Ο Ρισάρλισον έρχεται από μία καταπληκτική χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι, ενώ πανηγύρισε και το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος άσος βρίσκεται στο ραντάρ της Παρί το τελευταίο διάστημα, όμως η ‘Εβερτον απαιτεί 85 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του ενός ποδοσφαιριστή που υπολογίζει και έχει προσφέρει τα μέγιστα τα τελευταία τρία χρόνια στο Γκούντισον Παρκ (42 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο).

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που προφανώς και θα ήθελε να φορέσει μια βαριά φανέλα που θα του δώσει τη ευκαιρία να πανηγυρίσει τρόπαια, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: «’Εχω μεγάλο σεβασμό στην Εβερτον, αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Είναι λογικό να θέλω να παίξω σε μεγαλύτερη ομάδα, με μεγαλύτερους στόχους, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα. Θα δούμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.