Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανέλαβε την ευθύνη ο Μπρούνο Φερνάντες (pic)

Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το χαμένο πέναλτι στην ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Άστον Βίλα.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανέλαβε την ευθύνη για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μέσω μηνύματος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο παίκτης των “κόκκινων διαβόλων” αναφέρει: “Κανείς δεν είναι πιο εκνευρισμένος κι απογοητευμένος από μένα για το χαμένο πέναλτι και την ήττα μας. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, ειδικά σε συνθήκες πίεσης όπως αυτή. Απέτυχα. Όμως βγήκα μπροστά και αντιμετώπισα την πρόκληση με την ίδια φιλοδοξία και υπευθυνότητα όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Η κριτική και η αντικρουόμενες απόψεις είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έμαθα να ζω με αυτό, το χρησιμοποιώ ακόμη κι ως κίνητρο και τα θεωρώ όλα αυτά σημαντικά για την αφοσίωσή μου στο να μη σταματώ την προσπάθεια να βελτιώνομαι και να γίνομαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ, για τον εαυτό μου και την ομάδα.

Ανέλαβα την ευθύνη που μου ανατέθηκα σχεδόν από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Γιουνάιτεντ και θα την αναλάβω και πάλι, χωρίς φόβο, όταν μου ζητηθεί ξανά. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε μαζί και πάντα θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ τους συμπαίκτες και την ομάδα μου.

Είμαι ένας παίκτης που δίνει τα πάντα στο γήπεδο με μεγάλο πάθος και αφοσίωση και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση μετά το τελευταίο σφύριγμα. Το να σας ακούω να φωνάζετε το όνομά μου με συγκίνησε. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, γιατί έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου, αλλά κυρίως για τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους μας που είναι πάντα δίπλα μας”.

Το σχετικό ποστάρισμα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.