Μάντσεστερ Γ.: Μόλις το 2ο χαμένο πέναλτι του Μπρούνο

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχασε μόλις το δεύτερο πέναλτι με την φανέλα της Γιουνάιτεντ και για πρώτη μετά τον Σεπτέμβριο του 2020, η Βίλα νίκησε μετά από 18 αγώνες την Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος είναι ο βασικός εκτελεστής στα πέναλτι από τότε που προσγειώθηκε στο Ολντ Τράφορντ. Το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στην Άστον Βίλα, η ομάδα του Σόλσκιερ βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1) και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε κλασικά, ο Φερνάντες, με τον Ρονάλντο να δίνει την άδεια στον συμπατριώτη του. Η μπάλα έφυγε στις κερκίδες και η Γιουνάιτεντ μετά την ήττα στην Ελβετία στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League (2-1) από την Γιουνγκ Μπόις, υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μπρούνο έχει ευστοχήσει σε 21 πέναλτι και έχει χάσει μόλις δύο! Η τελευταία φορά που αστόχησε από την άσπρη βούλα ήταν απέναντι στην Νιουκάστλ (17/10/20), σε μια αναμέτρηση που είχε σκοράρει και η Γιουνάιτεντ είχε φύγει με άνετο “διπλό” (1-4). Εν τω μεταξύ, η Γιουνάιτεντ επιχείρησε 28 σουτ και δεν σκόραρε, πριν από 5 χρόνια με την Μπέρνλι είχε δοκιμάσει 38 σουτ και έμεινε στο 0! Τέλος η Άστον Βιλα επιτέλους κέρδισε την Μάντσεστερ μετά από 18 συναντήσεις, τελευταία φορά το πέτυχε τον Δεκέμβριο του 2009, ξανά στο Ολντ Τράφορντ με το ίδιο σκορ (0-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.