Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Κέρδισε το… ποδόσφαιρο (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε ποδόσφαιρο, η Τσέλσι όχι και το δίκαιο έγινε πράξη στο «Στάμφορντ Μπριντζ». Μοναδικό γκολ του αγώνα, ο Γκαπριέλ Ζεσούς στο 53'.

Η Τσέλσι έπαιξε σαν… μικρή ομάδα απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και το «πλήρωσε». Η τακτική του Τόμας Τούχελ, η οποία έχει αποδώσει «καρπούς» σε πολλά παιχνίδια, δεν έπιασε στο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριντζ» με τους «πολίτες» να παίρνουν μία δικαιότατη νίκη, η οποία θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με αρκετά μεγαλύτερο σκορ.

Οι αριθμοί δεν λένε πάντοτε την αλήθεια αλλά στην περίπτωση του εν λόγω αγώνα την λένε και με το παραπάνω. Η Τσέλσι δεν έκανε τελική προσπάθεια εντός έστιας, ακόμα και μετά το 53ο λεπτό στο οποίο ο Γκαμπριέλ Ζεσούς σκόραρε, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν κάτω από 40% κατοχή και έπαιζαν σαν να φοβούνται την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα με αντι-ποδόσφαιρο και αυτό αποδείχθηκε σήμερα, με την πρώτη ήττα της σεζόν να «πονά» τους Λονδρέζους (είχαν να χάσουν σε επίσημα και φιλικά από τις 23 Μάϊου, δηλαδή την τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν στην Premier League).

Στα της βαθμολογίας, η Σίτι έφτασε την Τσέλσι στους 13 βαθμούς, με την Λίβερπουλ να μπορεί να βγει η επωφελημένη της αγωνιστικής εφόσον κερδίσει εκτός έδρας αργότερα (25/09, 19:30) την Μπρέντοφορντ.

Επόμενο ματς για τους νικητές, αυτό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι (28/09), ενώ για τους «μπλε» εκείνο με την Γιουβέντους στο Τορίνο (29/09). Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ντέρμπι την Κυριακή (03/10) στο Λίβερπουλ, ενώ η Τσέλσι μία μέρα νωρίτερα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Σαουθάμπτον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τσέλσι: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Τζέιμς (29′ Τιάγκο Σίλβα), Καντέ (60′ Χάβερτς), Ζορζίνιο (76′ Λόφτους – Τσικ), Κόβασιτς, Αλόνσο, Λουκάκου, Βέρνερ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (80′ Μάχρεζ), Μπερνάρντο, Φόντεν (87′ Φερναντίνιο), Ζέσους, Γκρίλις (87′ Στέρλινγκ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.