Λίβερπουλ: Το γράμμα συμπαράστασης του Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έστειλε ένα γράμμα σε φίλαθλο της Λίβερπουλ, ο οποίος δίνει μάχη κατά του καρκίνου, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλησε να τονίσει στον φίλαθλο των “κόκκινων”, πως άπαντες βρίσκονται στο πλευρό του, σε αυτό τον αγώνα που δίνει. Ο αδερφός του Κρις, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το γράμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή της Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ αναφέρει στο γράμμα του: “Αγαπητέ Κρις,

Πρώτα απ’ όλα, ελπίζω να μην σε πειράζει που σου γράφω. Θέλω απλώς να ξέρεις ότι όλοι στην οικογένεια της Λίβερπουλ είμαστε δίπλα σου.

Προφανώς είναι πολύς κόσμος και υπάρχουν στιγμές που σταματάω και σκέφτομαι πόσοι άνθρωποι με στηρίζουν εμένα και τους παίκτες μου και το κεφάλι μου εκρήγνυται. Αλλά το γεγονός ότι είμαστε όλοι μαζί είναι αυτό που κάνει αυτόν τον σύλλογο τόσο ξεχωριστό.

Ελπίζω αυτή τη φορά να μην τους πειράζει που μιλάω εκ μέρους τους, όταν λέω ότι είμαστε όλοι μαζί σου. Δεν είναι μόνο λόγια, είναι κάτι που έχει πραγματικά σημασία για εμάς. Όταν ακούω τους παίκτες μου να μιλούν για το τι τους βοηθάει στις δύσκολες μέρες, ένα από αυτά που λένε όλοι είναι ότι η υποστήριξη του συλλόγου και των οπαδών κάνει τη διαφορά.

Ένα άλλο πράγμα που μου λένε είναι ότι η οικογένειά τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτούς. Μάλλον δεν χρειάζεται να σου το πω αυτό, γιατί μου είπαν ότι έχεις μια λαμπρή οικογένεια και φίλους γύρω σου και ότι όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για να σε υποστηρίξουν.

Δεν θα περπατήσεις ποτέ μόνος.

Γιούργκεν Κλοπ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης