Φέργκιουσον: «Ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει παντού, ο Μέσι όχι» (vid)

«Viral» έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στα social media ένα βίντεο από το 2015, στο οποίο ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υποστηρίζει σε συνέντευξη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίξει οπουδήποτε, ενώ ο Λίονελ Μέσι όχι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει «καυτός» την δεύτερη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς σε τρία ματς μετρά τέσσερα γκολ!

Από την άλλη πλευρά, ο Λίονελ Μέσι δείχνει έξω από τα… νερά του στο Παρίσι στις πρώτες του τρεις συμμετοχές με την Παρί Σεν Ζερμέν (0 γκολ, 0 ασίστ), με την τελευταία του εμφάνιση κόντρα στη Λιόν να κρίνεται τουλάχιστον απογοητευτική για τα δεδομένα του…

Το 2015 ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «BBC» και είχε υποστηρίξει ότι ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι. Για να επιχειρηματολογήσει, είχε αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αστέρας θα μπορούσε να κάνει χατ-τρικ με οποιαδήποτε ομάδα, ενώ ο Μέσι όχι.

«Ο κόσμος λέει ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι ο Μέσι. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Η διαφορά είναι ότι ο Ρονάλντο μπορεί να παίξει παντού. Στην Μίλγουολ, την ΚΠΡ, την Ντόνκαστερ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να κάνει χατ-τρικ. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Μέσι μπορεί. Ο Ρονάλντο χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, είναι γρήγορος, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και είναι γενναίος όπως και ο Μέσι. Ο Ρονάλντο είχε την μεγαλύτερη εξέλιξη στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όταν ήρθε ήταν μόλις 17 ετών. Ο κόσμος του ασκεί κριτική γιατί έχει την συνήθεια να βουτάει αλλά την στιγμή που έμπαινε στο γήπεδο ήταν φανταστικός. Μαζί με τον Σκόουλς και τον Γκιγκς ήταν οι καλύτεροι παίκτες που είχα στην Μάντσεστερ. Οι Μπράιαν Ρόμπσον, Ρόι Κιν και Ερίκ Καντονά ήταν εξαιρετικοί παίκτες αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο», το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη τότε, που έξι χρόνια μετά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.