Premier League: Όλα τα γκολ της 5ης αγωνιστικής (hls)

Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μ. Γιουνάιτεντ συνέχισαν με νίκες και απολαμβάνουν την κορυφή την ώρα που η Σίτι κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Μπράιτον.

Τότεναμ – Τσέλσι 0-3
Εμφατική νίκη και δήλωση προς πάσα κατεύθυνση από τους μπλε του Τόμας Τούχελ, που πέτυχαν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Τιάγκο Σίλβα, Καντέ και Ρούντιγκερ.

Γουέστ Χαμ – Μ. Γιουνάιτεντ 1-2
Πάλαβο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου! Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε, ο Κριστιάνο ισοφάρισε και στο 89΄ ο Λίνγκαρντ φάνηκε πως θα έδινε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Εντούτοις στο 94΄ ο Σο έκανε χέρι-πέναλτι, ο Μόγες έριξε στο ματς τον σπεσιαλίστα Νομπλ για το πέναλτι, όμως η επιλογή του γύρισε μπούμερανγκ μιας και ο Ντε Χέα του είπε όχι και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του!

Μπράιτον – Λέστερ
Οι υψηλές πτήσεις των “γλάρων” συνεχίζονται, με νέο θύμα τους την Λέστερ. Μοπάι και Γουέλμπεκ έκαναν τη δουλειά, αφού δεν έφτανε η μείωση του σκορ από τον Βάρντι. Η Μπράιτον βλέπει τον κόσμο της Πρέμιερ από την 4η θέση!

Άστον Βίλα – Έβερτον 3-0
Το δεκάλεπτο του τρόμου έζησε στο “Βίλα Παρκ” η Έβερτον, η οποία από το 66΄ ως το 75΄ δέχτηκε τρία γκολ από τους Κας, Ντινιέ (αυτ.) και Μπέιλι.

Νόριτς – Γουότφορντ 1-3
Χωρίς βαθμό παραμένει η Νόριτς των Τζόλη (μπήκε αλλαγή στο 70΄), Γιαννούλη (δεν αγωνίστηκε), αφού δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στη Γουότφορντ. Ισοφάρισε μεν το γρήγορο γκολ του Ντένις (17΄) με τον Πούκι (35΄), αλλά δεν είχε απαντήσεις στα δυο γκολ του Σαρ στο δεύτερο μέρος (63΄, 80΄).

Μάντσεστερ Σίτι – Σαουθάμπτον 0-0
Βραχυκύκλωμα για την επιθετική μηχανή του Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος είδε την ομάδα του να έχει μόλις μία (!) τελική προσπάθεια στο στόχο και μοιραία να χάνει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου.

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 3-0
Με τον Κώστα Τσιμίκα να αγωνίζεται σε όλο το ματς οι κόκκινοι επικράτησαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0. Ο Μανέ σκόραρε το 100ο του γκολ με την ομάδα, ο Σαλάχ συνέχισε και ο Κεϊτά έκλεισε το ματς στο φινάλε.

Μπέρνλι – Άρσεναλ 0-1
Δεύτερο συνεχόμενο 1-0 για τους κανονιέρηδες μετά από αυτό με την Νόριτς, με σκόρερ τον Όντεγκαρντ στο 30΄. Δύο σερί νίκες πια, έξι βαθμοί, λίγος καθαρός αέρας μετά το αποπνικτικό ξεκίνημα.

Γουλβς – Μπρέντφορντ 0-2
Οι λύκοι είδαν την Μπρέντφορντ να τους… δαγκώνει δύο φορές σε έξι λεπτά (Τόνεϊ 28΄ πεν, Εμμπέουμο 34΄) και δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, παρότι έπαιξαν για σχεδόν 30 λεπτά με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Μπαπτίστ στο 64΄.

Νιουκάστλ – Λιντς 1-1
Δέκα ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσαν μαζί Νιουκαστλ και Λιντς, με τους φιλοξενούμενους πιο ικανοποιημένους με τον βαθμό στο “St. James’ Park”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.