Premier League: Μεγάλα «διπλά» για Άρσεναλ και Γούοτφορντ

Η Άρσεναλ πανηγύρισε την δεύτερη σερί της νίκη στο «Ταρφ Μουρ», ενώ η Γουότφορντ δεν είχε πρόβλημα στο «Κάροου Ρόουντ» κόντρα στη Νόριτς που ακόμα δεν έχει βαθμό.

Μπέρνλι-Άρσεναλ 0-1

Το φάουλ του Μάρτιν Όντεγκααρντ στο 30ο λεπτό έκρινε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι στο «Ταρφ Μουρ». Η Μπέρνλι είχε φάσεις, ζήτησε πέναλτι (το VAR αποφάσισε ότι δεν είναι) αλλά γκολ ισοφάρισης δεν βρήκε, με τους «κανονιέρηδες» να πανηγυρίζουν την δεύτερη τους σερί νίκη. Έτσι, έφτασαν στους έξι βαθμούς, ενώ η Μπέρνλι παραμένει πολύ χαμηλά με μόλις έναν βαθμό σε πέντε ματς.

Νόριτς-Γουότφορντ 1-3

Με τον Χρήστο Τζόλη να μπαίνει ως αλλαγή στο 70′ και τον Δημήτρη Γιαννούλη να κάθεται στον πάγκο, η Νόριτς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γουότφορντ. Ο Εμάνουελ Ντένις στο 17ολεπτό άνοιξε το σκορ (0-1) αλλά η απάντηση του Πούκι ήρθε πριν το ημίχρονο (35′) για το 1-1. Στο β’μέρος το παιχνίδι έγειρε προς τα… αριστερά με τον Ισμαίλα Σαρ να ντύνεται πρωταγωνιστής και να σκοράρει δις (στο 63′ και το 82′). Το 1-3 δεν άλλαξε έως το τέλος και η ομάδα του Χίσκο έφτασε τους έξι βαθμούς, αφήνοντας άποντη στον πάτο της βαθμολογίας τη Νόριτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.