Λίβερπουλ-Κρίσταλ Πάλας 3-0: Κορυφή με ρεκόρ Μανέ (vids)

Με τον Σενεγαλέζο άσο να σκοράρει το 100ο του τέρμα και τους Σαλάχ και Κεϊτά να σκοράρουν στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι βρίσκονται (για την ώρα μόνοι τους) στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μια πιο δύσκολη μίκη από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα πήρε η Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας στην 5η αγωνιστική της Premier League. Πρωταγωνιστής ο Σάντιο Μανέ, που έφτασε τα 100 γκολ με τους Κόκκινους στο 43′. Σκόραραν και οι Σαλάχ (78′) και Κεϊτά (89′), με τον τελευταίο μάλιστα να σημειώνει ένα φανταστικό γκολ!

Βασικός έπαιξε και ο Κώστας Τσιμίκας!

Στα του ματς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ στο 2′, με τον Άλισον να κάνει άστοχη έξοδο και τον Ζάχα να τσιμπάει την μπάλα. Όμως ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ διόρθωσε το λάθος του και με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 16′, αλλά το σουτ του Χέντερσον από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στον Γουαΐτα. Για να έρθει η επόμενη ευκαιρία χρειάστηκαν 22 λεπτά και το ρολόι να δείχνει το 38′. Σε εκείνο το σημείο ο Ισπανός τερματοφύλακας είπε «όχι» στην κοντινή κεφαλιά του Τιάγκο και εν συνεχεία ο Ζότα έχασε το… άχαστο, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ από τα δύο μέτρα!

Εν τέλει το γκολ ήρθε από τον Μανέ στο 43′, ο οποίος σκόραρε το 100ο του γκολ με τη Λίβερπουλ. Μάλιστα αυτό ήταν το 9ο σερί του τέρμα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάσεις, κάτι που ευνοούσε τους Κόκκινους που είχαν το προβάδισμα. Στο 62′ ο Τιάγκο αποχώρησε από το ματς λόγω τραυματισμού, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ανησυχεί για την κατάσταση του παίκτη του.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο ήρθε στο 72′, όταν ο Άλισον πρόλαβε σωτήρια τον Έντουαρντ πριν προλάβει να πλασάρει! Στο 78′ η Λίβερπουλ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με το γκολ του Σαλάχ. Η φάση ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ του Τσιμίκα, με την μπάλα να φτανει στον Αιγύπτιο ύστερα από εναέρια κόντρα, o οποίος σημείωσε το 2-0 με υπέροχο μονοκόμματο σουτ.

Στο 80′ Βραζιλιάνος πορτιέρο κράτησε το μηδέν και πάλι στην προσπάθεια του Έντουαρντ να βάλει αυτή τη φορά την Κρίσταλ Πάλας μέσα στο ματς, στερόντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση!

Εν τέλει το παιχνίδι είχε κι άλλο γκολ για τη Λίβερπουλ, με το 3-0 να έρχεται με φανταστικό αριστερό σουτ του Κεϊτά! Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Κλοπ να βρίσκεται (για την ώρα μόνη της) στην κορυφή της βαθμολογίας!

Σκόρερ: 43′ Μανέ, 78′ Σαλάχ, 89′ Κεϊτά

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέντερσον (88′ Οριζί), Τιάγκο (62′ λ.τρ. Κεϊτά), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (76′ Τζόουνς)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ (Βιεϊρά): Γουαΐτα, Γουόρντ, Γκουέχι, Άντερσεν. Μίτσελ, Κουγιατέ (82′ Ολίσε), ΜακΚάρθουρ (65′ Ρίντεβαλντ), Γκάλαχερ, Αγιού, Μπεντέκε (65′ Έντουαρντ), Ζάχα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.