Γουλβς-Μπρέντφορντ 0-2: Σπουδαίο «διπλό» με πρωταγωνιστή Τόνι (hls)

Η Μπρέντφορντ επέστρεψε στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας μία τεράστια νίκη στο «Μολινό». MVP ο «on fire» Άιβαν Τόνι με ένα γκολ και μία ασίστ.

Από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη η νεοφώτιστη Μπρέντφορντ στο Γουλβερχάμπτον, και ας ήταν το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Στο 28ο λεπτό με πέναλτι ο Άιβαν Τόνι (το κέρδισε ο ίδιος) άνοιξε το σκορ, δύο λεπτά αργότερα σκόραρε και πάλι αλλά είδε το VAR να ακυρώνει το γκολ του για χέρι. Το 0-2 όμως, δεν άργησε να γίνει. Στο 34ο λεπτό συγκεκριμένα ο Τόνι έκανε την σέντρα με τον Μπράιαν Εμπεμό να τελειώνει την φάση.

Στο 65ο λεπτό ο Σάντον Μπαπτίστ είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τις «μέλισσες» με 10 παίκτες αλλά το νερό είχε ήδη μπει στο… αυλάκι. Η Γουλβς πίεσε, έφτιαξε φάσεις αλλά δίχτυα δεν βρήκε και το 0-2 δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Η Γουλβς ηττήθηκε για 4η φορά σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη του περασμένου Σαββάτου (11/09) στην έδρα της Γουότφορντ (0-2). Επόμενο παιχνίδι για τους ντεφορμέ «λύκους» αυτό με την Τότεναμ για το Κύπελλο (22/09).

Αντίθετη συγκυρία για την Μπρέντφορντ του Φρανκ, η οποία έφτασε τους 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα (5-2 συντελεστής τερμάτων) και αμυντικά διαθέτει μία από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες. Την Τρίτη (21/09) οι «μέλισσες» υποδέχονται την Όλνταμ για το EFL Cup.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.