O Πετρ Τσεχ άφησε το ποδόσφαιρο και έπιασε το… μπαστούνι! (vid & pics)

Παρά τα 39 του χρόνια, ο Πετρ Τσεχ δεν το βάζει… κάτω και κάνει αυτό που ξέρει καλά. Υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του. Βέβαια υπάρχει μια… μικρή διαφορά, γιατί ο Τσέχος άλλαξε… άθλημα στα γεράματα και από το ποδόσφαιρο, το έχει γυρίσει στο χόκεϊ!

Παρά τα 39 του χρόνια, ο Πετρ Τσεχ δεν το βάζει… κάτω και κάνει αυτό που ξέρει καλά. Υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του. Βέβαια υπάρχει μια… μικρή διαφορά, γιατί ο άλλοτε τερματοφύλακας της Τσέλσι, της Άρσεναλ και της Εθνικής Τσεχίας άλλαξε… άθλημα στα γεράματα και από το ποδόσφαιρο, το έχει γυρίσει στο χόκεϊ!

O Τσέχ λάτρευε από μικρός το χόκεϊ και έπαιζε σε ανταγωνιστικό επίπεδο μέχρι τα 13 του χρόνια, προτού τον κερδίσει το ποδόσφαιρο και αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του με την Βικτόρια Πλζεν.

Ο εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων στην ιστορία της Premier League, αποφάσισε να κάνει το κέφι του και υπερασπίζεται την εστία της ερασιτεχνικής αγγλικής ομάδας χόκεϊ, Γκίλφορντ Φοίνιξ. Μάλιστα ο Τσεχ είναι από τους καλύτερους παίκτες του συλλόγου, όπου παίζει φυσικά στη θέση του τερματοφύλακα και μετά από το περσινό του “διάλειμμα”, εξαιτίας των υποχρεώσεων που είχε με την Τσέλσι, επέστρεψε δυναμικά στον πάγο!

Ο Τσεχ συμμετέχει με τους Φοίνιξ στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού χόκεϊ και είναι η… ατραξιόν του πρωταθλήματος, ενώ πρόλαβε να κερδίσει το βραβείο του “παίκτη του μήνα” στην προ διετίας παρουσία του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.