Άρσεναλ: Παραμένει στο στόχαστρο ο Ίσακ

Η Άρσεναλ εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίσακ του νεαρού άσου της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η πρόσφατη πενταετή ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βάσκους δεν φαίνεται να πτοεί τους «κανονιέρηδες». Σύμφωνα με το ισπανικό «Fichajes», ο Ίσακ αποτελεί στόχο πολλών συλλόγων της Premier League μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο Euro 2020. Η δύναμη, η οξυδέρκεια και η πονηριά του τον έκαναν ένα από τα απρόσμενα αστέρια του τουρνουά, βοηθώντας τη Σουηδία να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της κόντρα στις πιθανότητες, για να αποκλειστεί στη συνέχεια από την Ουκρανία στην παράταση.

Παρόλο που ο 21χρονος δεν μπόρεσε να σκοράρει στις τέσσερις εμφανίσεις του, πρωτοστάτησε στην επίθεση της ομάδας του με μεγάλη επιδεξιότητα και αυτοπεποίθηση, καταγράφοντας δύο ασίστ.
Εν μέσω φημών για ενδιαφέρον από κορυφαίους συλλόγους, ο Σουηδός επιθετικός, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Σοσιεδάδ στις αρχές Ιουλίου, το οποίο ισχύει έως το 2026 και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 77 εκατομμυρίων ευρώ.
Αλλά αυτό δεν σταμάτησε τις εικασίες ότι ο Αλεξάντερ Ίσακ θα φύγει από το στάδιο «Anoeta» για να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του και να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι συνδέθηκαν και οι δύο με τον ίσακ, ο οποίος φαίνεται να ταιριάζει καλύτερα σε έναν ρόλο στην Άρσεναλ. Ο Πιερ-Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και ο Αλεξάντρ Λακαζέτ είναι έμπειροι επιθετικοί με υψηλούς μισθούς, που δεν τηρούν πλέον την πολιτική στις μεταγραφές του συλλόγου.

Κρίνοντας από τις πρόσφατες δραστηριότητες της Άρσεναλ υπό τον Μικέλ Αρτέτα και τον τεχνικό διευθυντή Έντου, ο Ίσακ θα ταιριάζει με το προφίλ των νέων, πολλά υποσχόμενων παικτών με δυνατότητα μεγάλης βελτίωσης. Μετακόμισε στην Ισπανία από την Μπορούσια Ντόρτμουντ τον Ιούνιο του 2019 και σημείωσε 33 γκολ σε 89 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τα επόμενα δύο χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.