Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Τρίτη διαδοχική νίκη για τους «πολίτες» (hls)

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εκτός έδρας της Λέστερ με 0-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League. To μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι «πολίτες» ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως ήταν αναποτελεσματικοί στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, επέβαλε τον ρυθμό της σε αρκετά σημεία του αγώνα και στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης λυτρώθηκε από τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στην σωστή θέση, την κατάλληλη στιγμή και με όμορφο τελείωμα έδωσε το πολυπόθητο τρίποντο στην Σίτι.

Οι φιλοξενούμενοι μετά την σημερινή (11/09) νίκη βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς, ενώ οι «αλεπούδες» στην 9η με 6.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Βέστεργκααρντ (61′ Εβανς), Σογιουντσού, Μπερτράντ, Καστάν, Ν’Ντιντί, Τιέλεμανς, Μπαρνς (73′ Λούκμαν), Ολμπράιτον, Μάντσιον (73′ Ιεανάτσο), Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζοάο Κανσέλο, Ρόδρι, Γκουντογκάν, Μπ. Σίλβα, Γκρίλις, Φεράν Τόρες (63′ Στέρλινγκ), Γκάμπριελ Ζέσους (84′ Φερναντίνιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.