Άρσεναλ: Restart με Γουάιτ και στο βάθος Γουίλσιρ

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δηλώνει αισιόδοξος για ένα νέο ξεκίνημα κάνοντας την αρχή απέναντι στην Νόριτς.

Ο Ισπανός τεχνικός, που πλέον μπορεί να υπολογίζει και των υπηρεσιών του πανάκριβου κεντρικού αμυντικού Μπεν Γουάιτ, που ήρθε φέτος από την Μπράιτον και ξεπέρασε τον κορωνοϊό, δηλώνει με αισιοδοξία πως οι “κανονιέρηδες” είναι έτοιμοι να αντιστρέψουν την κατάσταση.

“Ανυπομονώ πραγματικά να έχω όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους, ώστε να ξεκινήσω τη σεζόν όπως θέλουμε. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε καμία δικαιολογία, αλλά ξέρουμε πόσο δύσκολο ήταν το ξεκίνημα με τραυματισμούς και αρκετές περιπτώσεις COVID-19, ενώ επίσης παίξαμε και εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart, ελπίζουμε να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας, αυτό είναι το σημαντικό. Η πίεση είναι πάντα εκεί για να είναι όσο το δυνατόν υψηλότερη στον πίνακα του πρωταθλήματος. Χρειαζόμαστε την πρώτη νίκη. Παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας μετά από ένα απογοητευτικό ξεκίνημα, οπότε είναι στο χέρι μας να προσφέρουμε ό, τι έχουμε ως προς την απόδοση, για να κερδίσουμε ένα αποτέλεσμα στο τέλος”.

Ο Αρτέτα τόνισε επίσης ότι ο πρώην μέσος του συλλόγου, Τζακ Γουίλσιρ είναι πάντα ευπρόσδεκτος να προπονηθεί με την ομάδα όπου σημείωσε 14 γκολ σε 197 εμφανίσεις από το 2008 έως το 2018. Ο Γουίλσιρ έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ στο τέλος της περασμένης σεζόν, ενώ προπονήθηκε πρόσφατα με την ιταλική ομάδα Κόμο σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

“[Ο Τζακ είναι] κάποιος που γνωρίζω, με τον οποίο μοιράστηκα τα αποδυτήρια στο παρελθόν, είναι τόσο αγαπητός σε όλους εδώ. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.