Ρονάλντο: Νωρίτερα η παρουσίαση; Ακολουθεί ντεμπούτο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεσμεύτηκε από τα καθήκοντα του στην Εθνική Πορτογαλίας και είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος είναι τιμωρημένος από τον επόμενο αγώνα της ομάδας του Φερνάντο Σάντος στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στο Αζερμπαιτζάν. Η παρουσίαση του ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ θα γινόταν μετά την διακοπή (8/9), όμως ίσως ο Ρονάλντο να παρουσιαστεί νωρίτερα.

Ο Ρονάλντο δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο φινάλε του αγώνα με την Ιρλανδία, καθώς μετά το γκολ που πέτυχε όπως συνηθίζει, έβγαλε την μπλούζα του και τιμωρήθηκε. Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 8 του μηνός, όμως πλέον αποδεσμεύτηκε και επιστρέφει στην Αγγλία. Ο 36χρονος που διψάει να ξεκινήσει προπονήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε για την στιγμή που ξαναπατήσει τα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Σόλσκιερ υποδέχεται την Νιουκάστλ στο Ολντ Τράφορντ (11/9) και αν όλα πάνε καλά, ο Πορτογάλος θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Ρονάλντο πήρε άδεια από τον Φερνάντο Σάντος, μπαίνει σε καραντίνα (5 μέρες) και αρχίζει δουλειά.

“Θα είναι πανέμορφα. Θέλω να προετοιμαστώ κατάλληλα καθώς το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο” δήλωσε στο TNT Sports. ‘‘Έπαιξα για πρώτη φορά φέτος 90 λεπτά. Δυσκολεύτηκα αλλά με τον καιρό θα βγουν αυτά που θέλω στο γήπεδο”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.