Ντι Μαρία: “Τρελός προπονητής ο Μουρίνιο, χειρότερος ο Φαν Χάαλ”

Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναφέρθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτηρίζοντας τον τρελό, ενώ ο Φαν Χάαλ ήταν ο χειρότερος τεχνικός που συνεργάστηκε.

Η συνεργασία του Άνχελ Ντι Μαρία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν μια κακή περίοδο για τον Αργεντινό παίκτη. Τη σεζόν 2014-15 ο άσος της Παρί αγωνίστηκε στα χρώματα των “κόκκινων διαβόλων”. Μάλιστα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στον Φαν Χάαλ υπογραμμίζοντας ότι είναι ο χειρότερος τεχνικός που έχει συνεργαστεί.

Παράλληλα σχολίασε και την τρέλα που επικρατεί γύρω από τη φανέλα με το νούμερο “7”.

«Πραγματικά δεν δίνω δεκάρα γιατί θεωρούν τόσο σημαντικό το “7” στη φανέλα. Είναι απλά μια φανέλα. Μου μιλούσαν συνέχεια για το νούμερο αυτό, αλλά δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο. Το πρόβλημά μου στη Γιουνάιτεντ ήταν ο Φαν Χάαλ. Ήταν ο χειρότερος προπονητής που θα μπορούσα να έχω. Μπορεί να είχα κάνει πολύ καλό παιχνίδι και την επόμενη μέρα εκείνος να ήθελε να μου δείξει τις κακές πάσες που έκανα στο ματς», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην “τρέλα” του Ζοζέ Μουρίνιο:

«Είναι τρελός. Αυτό. Μαζί μου ήταν καλός, αλλά είναι τρελός. Δεν τον ένοιαζε καθόλου ν’ ανοίξει μέτωπα, μπορούσε να τσακωθεί με όλους. Μια φορά είχε καυγαδίσει με τον Κριστιάνο και του έλεγε ότι δεν έτρεχε καθόλου και έτρεχαν όλοι οι υπόλοιποι για εκείνον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.