Μόις Κιν: Mία από τις χειρότερες μεταγραφές της Έβερτον, ψάχνει την “αναγέννηση”

H είδηση της αποχώρησης του Μόις Κιν από την Έβερτον για τη Γιουβέντους δεν φαίνεται ότι στεναχώρησε καθόλου την ομάδα στην οποία ανήκει.

O αγγλικός σύλλογος είχε ξοδέψει περίπου 32 εκατομμύρια ευρώ τον Αύγουστο του 2019 για να τον αποκτήσει από τους «μπιανκονέρι», με τους οποίους την προηγούμενη σεζόν είχε πετύχει 6 γκολ στη Serie A, σε μόλις 13 αγώνες. Ο 21 ετών επιθετικός δεν κατάφερε να κρατήσει τη φόρμα και την εκτελεστική του δεινότητα που έδειξε με τη Γιουβέντους ως νεαρός και σημείωσε μόλις 4 γκολ σε 39 παιχνίδια με τη φανέλα της Έβερτον.

Εκτός από τις απογοητεύσεις στο γήπεδο, η παρουσία του Ιταλού διεθνή στο «Μέρσεϊσαϊντ» αμαυρώθηκε επίσης από πειθαρχικά παραπτώματα. Τον Νοέμβριο του 2019 τέθηκε εκτός ομάδας για δεύτερη φορά, λόγω καθυστερημένης προσέλευσης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ τον Απρίλιο του 2020 – στην κορύφωση της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο – η Έβερτον «τρομοκρατήθηκε» από τον Κιν που παραβίαζε τους κανόνες και διοργάνωνε συνεχώς πάρτι στο σπίτι του.

Μετά τον δανεισμό του την περυσινή σεζόν στην Παρί, με την οποία έκανε καλή σεζόν με 17 γκολ σε 41 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, επιστρέφει στη Γιουβέντους, προφανώς πιο ώριμος πλέον, για να αναλάβει σημαντικό ρόλο στην ομάδα και να την βοηθήσει να βρει τον δρόμο της μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.