Σαούλ: “Να παίξω στην θέση μου και να βρω τον εαυτό μου”

Ο Σαούλ Νιγκεθ θέλει να ξαναβρεί την χαμένη φόρμα του στην Τσέλσι, μετά την τελευταία, περίεργη χρονιά που είχε στην Μαδρίτη με την Ατλέτικο.

Ο ταλαντούχος μέσος θα περάσει τη σεζόν δανεικός στο Στάμφορντ Μπριτζ του Λονδίνου με τους μπλε να έχουν την επιλογή να αγοράσουν τον Ισπανό διεθνή για 30 εκατομμύρια λίρες μετά την καταβολή αρχικού δανείου ύψους 5 εκατομμυρίων λιρών. Ο 26χρονος ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε τον τίτλο στη LaLiga την περασμένη σεζόν, αλλά βρέθηκε εκτός από τα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Το μόνο αρνητικό ήταν να μην παίξω στη θέση μου. Δεν μπορούσα να δείξω αυτό που θα ήθελα. Είχε κολλήσει το κεφάλι μου που δεν μου επέτρεπε να παίξω σε άλλο ρόλο. Δεν θα είναι εύκολο να μπω στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι.”

Ο Σαούλ ξεκίνησε στο βασικό σχήμα μόλις 23 φορές την περασμένη σεζόν, το χαμηλότερο ποσοστό από το 2014-15. Αλλά από τον Αύγουστο του 2019, μόνο ο Κασεμίρο της Ρεάλ Μαδρίτης (190) είχε επιχειρήσει περισσότερα τάκλιν από τον Σαούλ (159) στη LaLiga.

“Στην Τσέλσι θα προπονηθώ στη θέση μου. Στη συνέχεια θα δούμε αν θα παίξω. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αιτία της απόφασής μου. Θέλω να πάω στην Τσέλσι, να δοκιμάσω την εμπειρία και μετά να δω τι θα συμβεί. Δεν θέλω να σκεφτώ περισσότερο. Θέλω να πάω, να αγωνιστώ και να βοηθήσω την Τσέλσι. Προσωπικά, θέλω να επιστρέψω στο να είμαι ο Σαούλ που θέλω να δω. Δεν θέλω να δω τον Σαούλ που είδατε τα τελευταία δύο χρόνια. Ήμουν πολύ απογοητευμένος που δεν μπορούσα να δείξω στους ανθρώπους αυτό που είμαι ικανός”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.