Τότεναμ-Γουότφορντ 1-0: 3Χ3 και μόνη πρώτη! (hls)

Η Τότεναμ επιβλήθηκε της Γουότφορντ στην έδρα της και έφτασε στις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, κρατώντας την πρώτη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας μόνη της

Με κεκτημένη ταχύτητα πηγαίνει η Τότεναμ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Premier League. Εκεί βρίσκεται μόνη πρώτη, μετρώντας το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Έφτασε στις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με αυτή που πέτυχε σήμερα (29/8) εντός έδρας απέναντι στη Γουότφορντ, με σκορ 1-0, για την 3η αγωνιστική.

Η νίκη αυτή την ανέβασε στους εννέα βαθμούς, δύο πάνω από τους διώκτες της. Ήρθε με υπέροχο χτύπημα φάουλ του Σον Χονγκ-Μιν, λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42ο λεπτό. Νωρίτερα ο Ζαφέτ Τανγκάνγκα είχε απωλέσει σπουδαία ευκαιρία για τους «σπερς». Μοιρασμένο ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να κρατάει το υπέρ της σκορ και να φτάνει στην τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια – όλες με 1-0!

Η Γουότφορντ από την πλευρά της έμεινε στη 12η θέση, με μία νίκη και δύο ήττες, μετρώντας 3 βαθμούς στον πίνακα. Προσπάθησε απέναντι στην Τότεναμ, όμως, δεν τα κατάφερε. Οι νικητές είχαν 15 τελικές προσπάθειες, έναντι 9 των φιλοξενούμενων, κι έφτασαν στο 58% κατοχή της μπάλας, έναντι 42% των φιλοξενούμενων. Να σημειωθεί πως για πρώτη φορά στην ιστορία της η Τότεναμ αρχίζει μία σεζόν με τρεις νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς να δεχτεί γκολ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Τανγκάνγκα, Σάντσες, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Άλι, Σον (88′ Χιλ), Κέιν, Μπέρχβαϊν (68′ Μούρα)

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Μπάτσμαν, Κάθκαρτ (51′ Ενγκάτια), Τροστ-Εκόνγκ, Σιεράλτα, Μασίνα, Ετέμπο, Σαρ, Σισοκό (71′ Κλέβερλι), Κούκα, Ντένις, Κινγκ (65′ Ερνάντεθ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.