Μάντσεστερ Σίτι: Προφυλακιστέος ο Μεντί, κατηγορίες για βιασμούς

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, κατηγορείται για βιασμό, τον απέβαλλε ο σύλλογος.

Ο Μεντί έχει προφυλακιστεί από την αστυνομία και πρόκειται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή 27 Αυγούστου. Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι Αρχές, ο 27χρονος Γάλλος αμυντικός αντιμετωπίζει τέσσερις βαθμούς στο δικαστικό σύστημα της Βρετανίας για την κατηγορία του βιασμού κι έναν για τη σεξουαλική παρενόχληση. Η ανακοίνωση της αστυνομίας του Cheshire:

«Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) εξουσιοδότησε την Cheshire Constabulary να κατηγορήσει έναν άνδρα σε σχέση με καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση. Ο Μπέντζαμιν Μέντι, 27 ετών, κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης. Οι κατηγορίες αφορούν τρεις καταγγέλλοντες άνω των 16 ετών και φέρονται να έχουν λάβει χώρα μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021″

Σε μια δική τους δήλωση, εν τω μεταξύ, οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ ανέφεραν:

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι μετά την κατηγορία του από την αστυνομία σήμερα, ο Μπέντζαμιν Μέντι έχει ανασταλεί εν αναμονή της έρευνας. Το θέμα υπόκειται σε νομική διαδικασία και επομένως η ομάδα δεν μπορεί να κάνει περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία»

Ο Μεντί είχε μείνει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς (5-0) και φυσικά μένει εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στην Άρσεναλ που ακολουθεί για την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Γάλλος είχε μετακομίσει στην Αγγλία από το Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια για 52 εκατομμύρια λίρες. Μέχρι στιγμής μετράει 50 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και πέντε τρόπαια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.