Φαν ντε Μπεκ: Το στοίχημα του Σόλσκιερ

Ο Ντόνι φαν ντε Μπεκ έλαβε μήνυμα σχετικά με το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκαερ, σύμφωνα με τον ατζέντη του, Γκίντο Άλμπερς.

Ο 24χρονος ξεκίνησε μόλις τέσσερις φορές στην Πρέμιερ Λιγκ σε μια απογοητευτική παρθενική σεζόν στο Ολντ Τράφορντ μετά από μια μεταγραφή 35 εκατομμυρίων λιρών από τον Άγιαξ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Αναγκάστηκε να απουσιάσει από την αποστολή της Ολλανδίας στο Euro 2020 λόγω τραυματισμού και έμεινε στον πάγκο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ για την φετινή σεζόν.

Ωστόσο, μιλώντας μετά την ισοπαλία της περασμένης Κυριακής με τη Σαουθάμπτον (1-1), ο Σόλσκιερ δήλωσε ότι ο Ολλανδός είναι “σημαντικό” μέρος των σχεδίων του αυτή τη περίοδο. Ο μάνατζερ του Φαν ντε Μπεκ, Γκίντο Άλμπερς, είναι πεπεισμένος ότι ο Σόλσκιερ θα τηρήσει τον λόγο του και θα χρησιμοποιήσει το προϊόν της ακαδημίας του Άγιαξ πιο συχνά τους επόμενους εννέα μήνες.

Ο Άλμπερς δήλωσε στην De Telegraaf: “Όλοι μέσα στο σύλλογο γνωρίζουν ότι ο Ντόνι δεν μπορεί να έχει άλλη σεζόν όπως πέρυσι. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, δόθηκε σαφήνεια σχετικά με τον ρόλο του. Οι οπαδοί τον είχαν ήδη αγκαλιάσει στο παρελθόν, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ο προπονητής έχει πλέον δώσει τον λόγο του στον αγγλικό τύπο. Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. Και υποθέτω ότι ο Ντόνι θα παίξει πολύ σε μία από τις θέσεις της μεσαίας γραμμής το επόμενο διάστημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.