Επίσημο! Tζόλης 5ετίας στη Νόριτς!

Η Νόριτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο  Έλληνας μεσοεπιθετικός υπόγραψε στο «Κάροου Ρόουντ» έως τον Ιούνιο του 2026 και θα γίνει συμπαίκτης του Δημήτρη Γιαννούλη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για το πολύ καλό καλωσόρισμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας και ελπίζω να δω τους οπαδούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

.Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε το σχέδιο και τι θα κάνει μαζί μου στην ομάδα. Είναι πολύ καλό πρότζεκτ για μένα. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Είπα στον εκπρόσωπό μου να υπογράψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για μένα. Πέρσι ήταν η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν. Είχα καλά στατιστικά και κερδίσαμε το κύπελλο στην Ελλάδα. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν για εμένα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι εδώ στην Πρέμιερ Λιγκ», είπε ο διεθνής άσος στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε είπε για το νέο Νο.18 της ομάδας:

«Είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με αυτή τη μεταγραφή. Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον Χρήστο από μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Στην ηλικιακή του ομάδα, ο Χρήστος είναι ίσως ένας από τους πιο συναρπαστικούς επιθετικούς παίκτες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Είναι ένας νεαρός εξτρέμ με ταχύτητα και δυνατότητες. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση και έχει πολλά γκολ και ασίστ για έναν μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ.

Φυσικά, θα του δώσουμε το χρόνο να βελτιωθεί και να προσαρμοστεί στο αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε έναν παίκτη με πολλές δυνατότητες και μεγάλη προσωπικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.