Ενδιαφέρον από Νάπολι για «Μπέρμπα»

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ καθώς μετά τη Γαλατασαράι και η Νάπολι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη.

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ καθώς μετά τη Γαλατασαράι και η Νάπολι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη. Σύμφωνα με τα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θέλει να δυναμώσει την επίθεση της ομάδας του και για το λόγο αυτό εξετάζει και την απόκτηση του Βούλγαρου στράικερ.

Το συμβόλαιο του 30χρονου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή, απολαμβάνει τη …μοναξιά του πάγκου στους Άγγλους.

Το «αγκάθι» στην υπόθεση αυτή είναι ότι αν η Νάπολι καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και προχωρήσει στην απόκτηση του Μπερμπάτοφ, τότε δε θα έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει καθώς ο ίδιος ήδη έχει αγωνιστεί στη διοργάνωση με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Για τον έμπειρο επιθετικό, ενδιαφέρον έχουν εκφράσει οι Μίλαν, Γιουβέντους, Σάλκε, Βαλένθια και Παρί Σεν Ζερμέν. Από την άλλη ο ιταλικός σύλλογος, έχει στη λίστα της για τη σχετική θέση και τον Μλάντεν Πέτριτς. Ο άσος του Αμβούργου έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.