Τορέιρα: «Ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο μετά τον θάνατο της μητέρας μου»

Ο Λούκας Τορέιρα σε μία κατάθεση ψυχής μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το θάνατο της μητέρας του και για το πώς βοηθήθηκε από ψυχολόγο για να καταφέρει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Λούκας Τορέιρα έχασε τη μητέρα του και η μεγάλη του επιθυμία ήταν να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Αργεντινή και όχι στην Ευρώπη. Ωστόσο παρέμεινε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μετά το τέλος του δανεισμού του, επιστρέφει στην Άρσεναλ.

Ο βραχύσωμος Ουρουγουανός μέσος μίλησε πρόσφατα για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το χαμό της μητέρας του, αποκαλύπτοντας ότι σκεφτόταν σοβαρά να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια παρά το νεαρό της ηλικίας του (25 χρ.).

«Πριν από έναν χρόνο, στην Ισπανία δούλευα με έναν ψυχολόγο στην Ισπανία. Στην δεύτερη χρονιά μου στην Άρσεναλ δεν είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής και δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, καθώς η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από το ποδόσφαιρο. Όταν δεν παίζω, περνάω πολύ άσχημα. Έχω πολύ κακή διάθεση και με ρίχνουν ψυχολογικά πολλά πράγματα.

Όταν έχασα την μητέρα μου, δεν ήθελα να παίζω πλέον ποδόσφαιρο. Ήθελα μόνο να μετακομίσω στην Ουρουγουάη με την οικογένειά μου. Δεν ήθελα να φύγω πάλι από την πατρίδα και να επιστρέψω μόνος μου στην Ευρώπη. Ήθελα να κάτσω κοντά στον πατέρα μου. Ευτυχώς ο ένας αδερφός μου ήρθε για να μείνει μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.