Τότεναμ: Ο ιδανικός Ντούσαν Βλάχοβιτς

Η Τότεναμ βρίσκεται στην αναζήτηση ενός επιθετικού με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να φαντάζει ιδανική περίπτωση.

Ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι προσέλαβε τον Φάμπιο Παρατίτσι από την Γιουβέντους για διευθυντή ποδοσφαίρου, για να ρίξει δίχτυα στην Serie A εξαντλώντας όλες τις διασυνδέσεις του με κορυφαίους συλλόγους της Ιταλίας. Με τη σειρά του, ο Ιταλός γκουρού της μετακίνησης, επέλεξε τον Πορτογάλο Νούνο Εσπίριτο Σάντο ως τον άνθρωπο που διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του Ζοζέ Μουρίνιο. Στη συνέχεια, ένας νέος επιθετικός, ο Σέρβος Ντούσαν Βλάχοβιτς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών τους.

Ο Βλάχοβιτς είναι μόλις 21 ετών, εξερράγη στην ποδοσφαιρική σκηνή με την φανέλα της Φιορεντίνα την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 21 γκολ στη Serie A σε 37 αγώνες. Αποδείχθηκε ότι ήταν παίκτης κλειδί για την παραμονή των βιόλα, πετυχαίνοντας γκολ εναντίον της Λάτσιο, της Μίλαν, της Γιουβέντους αλλά και της Αταλάντα. Η φόρμα του Σέρβου δεν πέρασε απαρατήρητη και συνδέθηκε με την ελίτ της Ευρώπης. Παρά τους ισχυρισμούς ότι δεν πρόκειται να πουλήσει τον Βλάχοβιτς, η Φιορεντίνα απέκτησε τον Νίκολας Γκονζάλεζ από την Στουτγκάρδη.

Υπάρχει ακόμα αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Χάρι Κέιν... Εάν ο Βλάχοβιτς προσγειωθεί στο βόρειο Λονδίνο, αυτό θα αυξήσει μόνο την κερδοσκοπία, αλλά η άφιξή του δεν θα πρέπει να εξαρτάται από την αποχώρηση του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας. Η εύρεση εναλλακτικής λύσης για τον Κέιν, βρίσκεται στην ατζέντα εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσει σε κάποιον που μπορεί να ανταγωνιστεί τον 27χρονο, ειδικά δεδομένου του αριθμού των τραυματισμών που είχε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Αν εντυπωσιάσει, μπορεί να διαδεχτεί τον Κέιν, με αρκετή δουλειά και φροντίδα, όπως έκανε ο Εσπίριτο Σάντο με τον Ραούλ Χιμένεζ στη Γουλβς.

Τώρα ή ποτέ. Εάν ο Βλάχοβιτς επαναλάβει τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, θα είναι απίθανο για την Τότεναμ να έχει την ευκαιρία να τον υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι. Ένα χρόνο από τώρα, πολλοί σύλλογοι της Ευρώπης θα βρίσκονται στο κυνήγι ενός επιθετικού, ειδικά όταν το μέλλον του Χάλαντ τακτοποιηθεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.