Τσέλσι: Αυτούς έχει ξεχωρίσει ο Τούχελ από τη Ligue 1 (pic+vid)

Η Τσέλσι θέλει Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι, όμως το Novasports.gr εστιάζει σε τρεις ποδοσφαιριστές από τη Ligue 1 που θα ενδιέφεραν πολύ τον Τόμας Τούχελ

Τώρα που το Euro αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση, η μεταγραφική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Τσέλσι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Έρλινγκ Χάλαντ, ή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά δεν φαίνεται πιθανός, τουλάχιστον επί του παρόντος, ο ερχομός κάποιου εκ των δύο στο «Stamford Bridge». Παράλληλα η Πρωταθλήτρια Ευρώπης κοιτάζει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός καλού κεντρικού μέσου και η Γαλλία φαίνεται η ιδανική χώρα για την εύρεση του κατάλληλου ποδοσφαιριστή. Με πολλές γαλλικές ομάδες να αντιμετωπίζουν έντονη οικονομική κρίση και να είναι έτοιμες να πουλήσουν πρωτοκλασάτους παίκτες, τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές στη Ligue 1 που θα ενδιέφεραν πολύ τον Τόμας Τούχελ.

Χουσέμ Αουάρ, 23 χρόνων-Λιόν
Ο Χουσέμ Αουάρ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας Ο 23χρονος είναι περιζήτητος από πολλές ομάδες της Premier League. Βεβαίως γιατί είναι ένας πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως γιατί έχουν απομείνει δύο ακόμη χρόνια στο υπάρχον συμβόλαιο και πρόκειται να πουληθεί με αρκετά μειωμένη τιμή αυτό το καλοκαίρι, περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Αουάρ και Λιόν έχουν συμφωνήσει να χωρίσουν τους δρόμους τους και ο νεαρός μέσος ψάχνει μία νέα πρόκληση, μακριά από το οικείο περιβάλλον της γαλλικής ομάδας. Είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς τις τελευταίες δύο σεζόν, αλλά αυτό δεν αντισταθμίζει το γεγονός ότι ένας παίκτης της ποιότητας και της ηλικίας του, είναι διαθέσιμος σε τόσο χαμηλή τιμή.

Ρενάτο Σάντσες, 23 χρόνων-Λιλ
Το 2016 θεωρήθηκε από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, μετά τις εμφανίσεις του στο Euro 2016 και τη μετακίνηση του στη Μπάγερν Μονάχου. Πέντε χρόνια αργότερα μπορεί η ανάπτυξη του να μην ήταν η αναμενόμενη, αλλά προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη Λίλ (23 ματς στη Ligue 1 με 1 γκολ και 3 ασίστ), κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα με την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο Ρενάτο Σάντσες θα αποτελούσε ένα τεράστιο συμπλήρωμα των Καντέ και Ζορζίνιο, λόγω της ικανότητας να «σπρώχνει» τη μπάλα προς τα εμπρός, χωρίς να ξεχνάει και τα αμυντικά του καθήκοντα.

Εντουάρντο Καμαβινγκά, 18 χρόνων-Ρεν
Στα 18 του χρόνια μετράει ήδη 82 επαγγελματικά παιχνίδια (2 γκολ-4 ασίστ) και τρεις συμμετοχές (1 γκολ) με την Εθνική Γαλλίας. Ασφαλώς το πιο συναρπαστικό project για τους Λονδρέζους που μπορεί να αποκτηθεί σε πραγματική τιμή ευκαιρίας. Η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται στα 60 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιο του, μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει συνδεθεί πολύ μαζί του φέτος το καλοκαίρι, αλλά η Τσέλσι μπορεί να έχει το προβάδισμα λόγω της καλής σχέσης του Πετρ Τσεχ με την Ρεν .

Ο τεχνικός διευθυντής της Πρωταθλήτριας Ευρώπης, είχε παίξει δύο χρόνια στη Ρεν, πριν από την ένταξη του στη Τσέλσι. Ήδη τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αποκτήσει από την ομάδα της ιστορικής πρωτεύουσας της Βρετάνης, τον Μεντί, ο οποίος καθιερώθηκε αμέσως κάτω από τα δοκάρια του αγγλικού συλλόγου. Ο Καμαβινγκά θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στη λίστα, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να εξελιχτεί και να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη της Τσέλσι τα επόμενα χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.