Νόριτς: Ανακοίνωσε τη μονιμοποίηση Γιαννούλη

Μόνιμα παίκτης της Νόριτς είναι πλέον ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Έλληνας μπακ είχε αποκτηθεί ως δανεικός αρχικά από τον ΠΑΟΚ με υποχρεωτική ρήτρα απόκτησης με μόνιμη μεταγραφή σε περίπτωση ανόδου των «καναρινιών» στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό συνέβη και έτσι η αγγλική ομάδα κατέβαλλε 7,5 εκατ. ευρώ στον Δικέφαλο του Βορρά για τον παίκτη, ο ο οποίος θα μείνει στο «Κάροου Ρόουντ» έως το 2024.

«Ήμασταν πάντα πεπεισμένοι για τις δυνατότητες του Δημήτρη. Είναι σε πολύ καλή ηλικία και ήδη έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και είναι καθιερωμένος διεθνής», είπε για τη μόνιμη απόκτησή του ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε, ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Μετά τους πρώτους τέσσερις μήνες του δανεισμού, πλέον έχω μόνιμη συμφωνία και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες, για να δοκιμάσουμε τα όριά μας ως ποδοσφαιριστές. Περιμένω ότι θα είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε αυτές τις ομάδες, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ στην προετοιμασία για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η μετακόμιση σε μία νέα χώρα ήταν δύσκολη αρχικά, αλλά τα παιδιά είναι πολύ φιλικά, στα αποδυτήρια είναι όλοι πολύ καλοί, είμαστε σαν οικογένεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.