Φιορεντίνα: Ο περιζήτητος Ντούσαν Βλάχοβιτς

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα (και νυν της Λέτσε), δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις ικανότητες του Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο Πανταλέο Κορβίνο εργάστηκε για πολλά χρόνια, σε δύο διαφορετικές περιόδους ως τεχνικός διευθυντής των «βιόλα» και γνωρίζει καλά τον νεαρό επιθετικό που «έλαμψε» εφέτος στη Serie A. Ο Βλάχοβιτς ξεκίνησε βασικός μόλις σε τρεις από τους επτά πρώτους αγώνες της Serie A την περασμένη σεζόν, αλλά συνέχισε εντυπωσιακά, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 21 γκολ σε 37 ματς πρωταθλήματος.

Αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Λίβερπουλ η οποία από τον Απρίλιο μάλιστα έχει συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του 21χρονου για τη μετάβαση του στο «Merseyside», ενώ η Τότεναμ λέγεται ότι επίσης ενδιαφέρεται. Ο διεθνής Σέρβος έχει επίσης συσχετιστεί με τη μετακίνηση του στη Γιουβέντους φέτος το καλοκαίρι.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα επέμεινε με δηλώσεις του στην Tuttosport, ότι είναι αρκετά καλός για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο από τα μεγάλα αυτά κλαμπ. για τους Λίβερπουλ, Σπερς και Γιουβέντους. «Ο Βλάχοβιτς πρέπει να είναι βασικός. Η ποιότητα δεν έχει ηλικία. Ο Βλάχοβιτς θα μπορούσε άνετα τώρα να παίξει ως κεντρικός επιθετικός στη Γιουβέντους, τη Λίβερπουλ ή την Τότεναμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.