Τζέιμι Βάρντι: Η νέα σελίδα της καριέρας του

Ο Τζέιμι Βάρντι σχεδιάζει ήδη την επόμενη σελίδα στην καριέρα του αποφασίζοντας να γίνει συνιδιοκτήτης της ομάδας ποδοσφαίρου Rochester Rhinos με έδρα τις ΗΠΑ.

Το πρόσωπο της Λέστερ, αγόρασε ένα μειοψηφικό μερίδιο στον σύλλογο, οι οποίοι πρόκειται να επιστρέψουν στο γήπεδο το 2022 μετά από τετραετή διακοπή λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο Άγγλος επιθετικός δεν έχει καμία πρόθεση να κρεμάσει τα παπούτσια του ακόμα, αλλά η κίνηση είναι σαφής ένδειξη της πρόθεσής του να παραμείνει εμπλεκόμενος στο ποδόσφαιρο πέρα ​​από τα χρόνια του παιχνιδιού. O 34χρονος δεσμεύεται ακόμα με διετές συμβόλαιο με την Λέστερ…

Ξεκινώντας από χαμηλά
Ο Ρότσεστερ είναι ένας σύλλογος που έχει πέσει σε δύσκολους καιρούς, αλλά είναι ιδιαίτερα γνωστός στο Stateside, καθώς είναι οι μοναδικοί νικητές του MLS Open Cup το 1999. Σε συνεργασία με τους Ντέιβιντ και Ουέντι Ντουόρκιν, που αγόρασαν το κλαμπ το 2016, ο Βάρντι ελπίζει ότι η προσωπική του εμπειρία από μια ταχεία άνοδο μέσω των ποδοσφαιρικών τάξεων θα αποδειχθεί πλεονέκτημα.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που είμαι μέρος των Ρινόκερων. Έχω ψάξει για ευκαιρίες στις Ηνωμένες Πολιτείες για λίγο, αλλά υπήρχε κάτι για τον Ρότσεστερ που έμοιαζε σωστό. Μου αρέσει η ιστορία της νίκης στο US Open Cup. Παρόλο που ο σύλλογος έχει περάσει κάποια δύσκολα χρόνια από τότε, με έναν τρόπο που το κάνει πιο ελκυστικό για μένα”.

“Μόλις άρχισα να μιλάω με τους ιδιοκτήτες και είχαμε τόσες πολλές συνομιλίες μέσω βιντεοκλήσεων, μπορούσα να δω πόσο ενθουσιώδεις είναι για τους “ρινόκερους”. Ήξερα ότι ήθελα να συμμετάσχω και να προσπαθήσω να παίξω ρόλο. Δεν θα είναι εύκολο αλλά ποτέ δεν κάνω τίποτα με τον εύκολο τρόπο στη ζωή. Είναι ένα πρότζεκτ που δεν θα με απορροφήσει από τις προτεραιότητες που έχω στην Λέστερ με την οποία θέλω να συνεχίσω να πετυχαίνω στην καριέρα μου”

Ο Βάρντι θα βοηθήσει την οικογένεια να συμπληρώσουν ανώτερες θέσεις εντός του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου ενός επικεφαλής προπονητή, ενώ ο Λι Τάκερ, ο οποίος βοήθησε τον Βάρντι σε όλη του την καριέρα και παρέα δημιούργησαν τη ακαδημία Vardy’s ex-V9 , πρόκειται να γίνει αθλητικός διευθυντής.

Ο Ντέιβιντ Ντουόρκιν είπε: «Εκτός από την εμπειρία, τη γνώση και το προφίλ που θα φέρει ο Τζέιμι στο σύλλογό μας, ένα από τα πράγματα που έχει πραγματικά λάμψει κατά τη διάρκεια των συζητήσεων μαζί του είναι πόσο απίστευτα παθιασμένος είναι για αυτό το έργο. Ο Τζέιμι μοιράζεται απολύτως την επιθυμία μας να δώσουμε ξανά στο Ρότσεστερ μια επιτυχημένη ομάδα ποδοσφαίρου”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.