Η Τότεναμ…προκαλεί την Γιουβέντους

Σύμφωνα με το Tuttosport, ο νυν τεχνικός διευθυντής της Τότεναμ και πρώην της Γιουβέντους, Φάμπιο Πατατίτσι, "προκαλεί" την παλιά του ομάδα καθώς αναζητά κοινούς στόχους.

Η Τότεναμ βρίσκεται στο κυνήγι ενός επιθετικού που θα αντικαταστήσει τον Χάρι Κέιν που δήλωσε ανοιχτά πως επιθυμεί να αποχωρήσει. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα Τότεναμ και Γιουβέντους έχουν ίδιους στόχους με τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Μάουρο Ικάρντι να φιγουράρουν στη λίστα. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι έτοιμος να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Παρατίτσι να είναι θαυμαστής του πρώην αρχηγού της Ίντερ, ο οποίος τον είχε φέρει στην Ιταλία πριν από δέκα χρόνια.

Η Παρατίτσι είναι στενός φίλος του νέου αθλητικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φεντερίκο Τσερούμπινι, ο οποίος τον αντικατέστησε στο Allianz Stadium. Δούλευαν μαζί για πολλά χρόνια στο Τορίνο, οπότε γνωρίζουν ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρατίτσι θα φέρει τον επικεφαλής σκάουτερ της Γιουβέντους στο Βόρειο Λονδίνο Λορέντσο Τζιάνι, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί παίκτες που συνδέονται με μια μετακίνηση στη Γιουβέντους στο παρελθόν θα μπορούσαν να είναι τώρα στο ραντάρ της Τότεναμ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο επιθετικός της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, μπήκε στο στόχαστρο τώρα και από τους δύο συλλόγους και το ίδιο ισχύει και για τους Μίλικ και Μπελότι.

Η Τότεναμ ενδέχεται να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα από τη Γιουβέντους για τον Ιταλό επιθετικό, καθώς ο Πρόεδρος της Τορίνο Ουρμπάνο Κάιρο υποσχέθηκε ότι δεν θα πουλήσει το «Il Gallo» σε ανταγωνιστές. Ο συμπαίκτης του Βλάοβιτς, στην Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς βρίσκεται επίσης στην ατζέντα και των δύο συλλόγων, αλλά η Τότεναμ ενδιαφέρεται επίσης για τη Μέριχ Ντεμιράλ που πήγε στην Γιουβέντους το 2019 και θα μπορούσε να φύγει από το Τορίνο με 35-40 εκατομμύρια ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.