Θαυμασμός Εμπαπέ για τον Μέισον Μάουντ!

Ο επιθετικός μέσος της Τσέλσι Μέισον Μάουντ μπορεί να θεωρηθεί υποτιμημένος παίκτης, με βάση τις επιδόσεις του στο γήπεδο.

Ο νεαρός Άγγλος, συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι και αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ομάδα της Αγγλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη, που ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, θέλει να μάθει περισσότερα για τον πιτσιρικά από τις Ακαδημίες των «μπλε».

«Τον Τίτζι (Μπουφόν) γιατί θα ήθελα να μάθω τι πρόκειται να κάνει στη συνέχεια. Τον Μέσι, επειδή δεν μιλάει πολύ και θα ανακαλύπταμε πράγματα, καθώς και τον Μέισον Μάουντ, επειδή είναι ένας θαυμάσιος παίκτης για τον οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά», δήλωσε ο Εμπαπέ στο France Football, όταν ρωτήθηκε για τις τρεις συνεντεύξεις που θα ήθελε να διαβάσει στη συνέχεια στο περιοδικό. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς είναι επίσης μεγάλος οπαδός του Μάουντ, ζητώντας να ανταλλάξει φανέλα μαζί του, μετά την πρόκριση της Τσέλσι επί των Μαδριλένων στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 22χρονος έπαιξε 53 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την Τσέλσι την περίοδο 2020-21, χάνοντας μόνο τρία παιχνίδια! Σημείωσε εννέα γκολ και είχε επτά ασίστ. Μπορεί αυτά τα νούμερα να μην είναι εντυπωσιακά, αλλά με τη συνολική του απόδοση, συνέβαλε στην επιτυχία της ομάδας και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Εμπαπέ τον θαυμάζει. Ο Μάουντ ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του προηγούμενου μάνατζερ της Τσέλσι, του Φρανκ Λάμπαρντ και τώρα έχει καθιερωθεί ως βασικό «γρανάζι» στον σχεδιασμό της ομάδας, από τον νέο τεχνικό Τόμας Τούχελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.