Μαρσέιγ: Ήρθε σε συμφωνία με τον Ματέο Γκεντουζί

Η Ολιμπίκ Μαρσέιγ βρίσκεται σε αναζήτηση ποιοτικών ποδοσφαιριστών που θα την βοηθήσουν να φανεί πιο ανταγωνιστική την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με αναφορές του γαλλικού Τύπου, Μαρσέιγ και Ματέο Γκεντουζί, έχουν έρθει σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Άρσεναλ. Οι γαλλικές «L’Equipe» και «La Provence» αναφέρουν λοιπόν ότι ο Γκεντουζί, συμφώνησε να «μετακομίσει» στη Μαρσέιγ, καθώς αποτελεί προτεραιότητα του, η επιστροφή σε κάποια ομάδα της Ligue 1.

Αλλά σύμφωνα με την Equipe, Άρσεναλ και Μαρσέιγ δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις. Η «La Provence» αναφέρει ότι η συμφωνία θα μπορούσε να συναφθεί, με ποσό μεταξύ 12 εκατομμυρίων και 15 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτά τα δημοσιεύματα, έρχονται σε αντίθεση με τις αναφορές που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες, ότι δηλαδή η Μαρσέιγ ζήτησε δανεικό τον Γκεντουζί, και στη συνέχεια επέστρεψε σε συζητήσεις, για να δώσει προσφορά περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ ώστε να τον κάνει δικό της, με την Άρσεναλ να ζητάει περισσότερα από τα διπλάσια.

Εάν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διαπραγματεύσεις, αυτό δημιουργεί κάποια αμφιβολία για το κατά πόσο είναι αληθή αυτά τα δημοσιεύματα. Το μόνο πράγμα που φαίνεται να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για τον Γκεντούζι και ότι η Άρσεναλ σχεδιάζει να πουλήσει τον 22χρονο μέσο αυτό το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.