Μεγάλη κινητικότητα στους ευρωπαϊκούς πάγκους

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε «αναταραχές» που θα επιφέρουν αναγκαστικά αλλαγές στους πάγκους μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση μίας επιτυχημένης σεζόν, η είδηση ότι ο Αντόνιο Κόντε έσπασε το συμβόλαιο του με την Ίντερ κοινή συναίνεση, δημιούργησε τεράστια έκπληξη. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Κόντε δεν μπορεί να υπογράψει για άλλη ομάδα της Serie A την περίοδο 2021-22, οπότε η μετάβαση στο εξωτερικό είναι η μόνη του επιλογή.

Η Τότεναμ αναφέρθηκε ένας πιθανός προορισμός του Ιταλού τεχνικού, αλλά το Tuttomercatoweb και η Diario AS αναφέρουν ότι οδεύει προς τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν υπήρξε εδώ και πολύ καιρό η ιδανική επιλογή για τη Γιουβέντους, που πριν από λίγες ώρες ήταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μαξ Αλέγκρι για την επιστροφή στο Τορίνο. Με τη διαθεσιμότητά του, ξαφνικά οι «μπιανκονέρι» κινήθηκαν προς τον Γάλλο και είναι πολύ πιθανό αντιπροσωπεία της Γιουβέντους να συναντηθεί με τον Ζιντάν μέσα στις επόμενες ημέρες στη Μαδρίτη.

Αυτή η εξέλιξη καθιστά τον Αλέγκρι το φαβορί για να αναλάβει την Ίντερ, έχοντας ήδη αντικαταστήσει στο παρελθόν τον Κόντε και στη Γιουβέντους, κερδίζοντας μάλιστα πέντε συνεχόμενους τίτλους στη Serie A. Άλλος ένας υποψήφιος για τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, είναι και ο Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είχε πάρει τη θέση του Κόντε στη Τσέλσι! Ο Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν επίσης στόχος των «νερατζούρι», αλλά το ραντεβού του με τον πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λότιτο, θα οριστικοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους «μπιανκοτσελέστι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.